Med Gouda Rejseforsikring som vinder blev de øvrige bedst placerede blandt rejseforsikringsselskaberne: Europæiske ERV, Coverwise, Dansk Rejseforsikring, SafeAway og Globe Rejseforsikring. Arkivfoto: Henrik Baumgarten.

Gouda vinder 2020-prisen som Årets Rejseforsikring

Prisen uddeles af Rejseforsikringsguiden.dk, der vurderer rejseforsikringer i tre kategorier: Bedste Priser, Bedste Dækning og Bedste Kundeanmeldelser. Gouda blev samlet vinder.

Gouda Rejseforsikring vinder prisen Årets Rejseforsikring 2020 på at have bedste dækning i sine standardprodukter og være hurtig til at tage højde for coronaen i sine dækninger, da pandemien begyndte at rulle, lyder det fra Rejseforsikringsguiden.dk – bag hjemmesiden står Bermann & Rosenberg Media.

Den samlede pris findes via de tre underkategorier: Bedste Priser, Bedste Dækning og Bedste Kundeanmeldelser.

Gouda Rejseforsikring vandt Årets Rejseforsikring 2020 ved at have de bedste kundeanmeldelser samt de bedste dækninger, oplyses det.

Det er fjerde år i træk, at Rejseforsikringsguiden.dk kårer Årets Rejseforsikring. Gouda vinder for første gang og overtager dermed titlen fra Europæiske ERV, der vandt i 2019 og 2018.

Direktør Claus Bermann fra Rejseforsikringsguiden.dk siger: “Vores mission er at gøre det nemmere og mere enkelt at vælge den rigtige rejseforsikring. Derfor uddeler vi hvert år titlen Årets Rejseforsikring, som kåres ud fra de samme objektive kriterier hvert år. Det giver forbrugerne en god og simpel rettesnor at gå ud fra i deres valg af rejseforsikring, som især under corona er ekstra vigtig.”

Rejseforsikringsguiden er ifølge egne oplysninger Danmarks største guide til rejseforsikringer med over 250.000 besøgende årligt. Siden er uvildig og tilbyder prissammenligning af rejseforsikringer til hele verden.

2020 har stillet store krav
Coronakrisen har stillet store krav i 2020, hvor rejseforsikringsselskaber har været udfordret af faldende salg på grund af de mange rejserestriktioner og af kunders krav om øget dækning på grund af corona.

Dan Kjølhede Laursen, administrerende direktør hos Gouda, siger i pressemeddelelse fra Rejseforsikringsguiden:

“Vi blev glade og stolte over at vinde Årets Rejseforsikring. Specielt i år, hvor vi gentagne gange har udvidet vores dækninger for at imødekomme vores kunders behov bedst muligt. COVID-19 har betydet, at vi har skulle navigere og tilpasse os en situation, som vi har aldrig har set tidligere.”

Selvom Udenrigsministeriets i øjeblikket fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden, forsikrer Dan Kjølhede Laursen, at Goudas kunder vil være dækkede: “Vi anbefaler altid, at man følger Udenrigsministeriets rejsevejledning. Vi har dog kunder, der har behov for at rejse ud i verden, uanset om den er rød eller orange – og de vil fortsat være dækket af en rejseforsikring fra Gouda,” siger han.

Bedste dækning og bedste anmeldelser
Den samlede vinder af Årets Rejseforsikring kåres ud fra de tre nævnte kategorier. Der gives tre point for en førsteplads, to for en andenplads og ét point for en tredjeplads.

Pointfordelingen til at finde Årets Rejseforsikring 2020 blev denne: 1. Gouda Rejseforsikring: 6 point, 2. Europæiske ERV: 5 point, 3. Coverwise: 3 point, 4. Dansk Rejseforsikring: 2 point og 5. SafeAway/Globe Rejseforsikring: 1 point

I de tre underkategorier blev placeringerne: Bedste Priser 2020: 1. Coverwise, 2. Europæiske ERV og 3. Globe Rejseforsikring.

Bedste Dækning 2020: 1. Gouda Rejseforsikring, 2. Dansk Rejseforsikring og 3. Europæiske ERV

Bedste Kundeanmeldelser 2020: 1. Gouda Rejseforsikring, 2. Europæiske ERV og 3. SafeAway.

Relaterede artikler:

Europæiske ERV øger skisport-samarbejde

Dansk rejsebureau sender gruppe til orange land

Europæiske ERV igen kåret til Årets Rejseforsikring