Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget – helt uden beregning.

For mange hotel- og konferencegæster er adgangen til seneste nyheder, analyser og underholdning en væsentlig del af deres ophold på Comwell Hotels.

Comwell ønsker at komme de mange aviser og glitrede magasiner til livs på vejen mod en bedre og mere bæredygtig hoteldrift. PressReader – der kan benyttes på mobil, tablet og laptop – er endnu et skridt på den miljøvenlige vej.

Driftsdirektør for Comwell Hotels, Peer Rysgaard: “Vi lever i en tid, hvor nem og hurtig adgang til nyheder og underholdning ikke længere er et spørgsmål om tilvalg. Vi har det derhjemme, på arbejdet og på de mobile enheder, så selvfølgelig skal vi også tilbyde det under besøg på et af vores hoteller. Samtidig er det med til at sikre en større bæredygtighed, som vores gæster sætter pris på. PressReader kan hjælpe os og giver ovenikøbet adgang til mange, mange flere aviser og magasiner, end vi ellers ville kunne tilbyde.”

Gæsterne kan vælger mellem dugfriske og digitale aviser og magasiner fra mere end 100 lande og på 60 sprog. Aviser kan læses samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet og længe før den lander på avis- og bladhylderne i Danmark.

 

Relaterede artikler:

Comwell vil øge i Danmark

Comwell får første hotel i København

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

x

Læs Også

Nyt hotel holder kurs mod åbning i København

I starten af december får København endnu et nyt hotel. Det sker når hollandsk kæde af boutiquehoteller gør sin nordiske entre med 238 værelser ved Rådhuspladsen.

Danmarks største hotel bliver lidt mindre

Til juni næste år åbner Danmarks største hotel med 1.203 værelser – det er 17 mindre end bebudet. Hotelkæden CabInn er endnu ikke klar med navnet på direktøren for det nye kæmpehotel. I Ørestad kommer yderligere 800 værelser.

Lufthavnshotel får ny direktør og opgraderes for millioner

Et af de tre hoteller tæt på Københavns Lufthavn har netop fået ny direktør - Quality Airport Hotel Dan skal nu istandsættes for millioner.

Millioninvestering giver hotel nye kunder

I kampen om gæster på high end-hoteller, har Københavns største hotelgruppe brugt millioner på at forædle hotellet 71 Nyhavn. Det har gjort high end-hotellet til gruppens dyreste i værelsespriser.

Scandic åbnede årets største hotel i København

Med 370 værelser er Scandic Kødbyen det største nye hotel til at åbne i København i år. I alt får landets største hotelkæde i disse år 5 nye hoteller, herunder dets største udenfor København.

To nye hoteller i Reykjavik

Den islandske hovedstad, Reykjavik, har fået to helt nye luksushoteller, der samlet set øger byens kapacitet med over 150 hotelværelser.