Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget – helt uden beregning.

For mange hotel- og konferencegæster er adgangen til seneste nyheder, analyser og underholdning en væsentlig del af deres ophold på Comwell Hotels.

Comwell ønsker at komme de mange aviser og glitrede magasiner til livs på vejen mod en bedre og mere bæredygtig hoteldrift. PressReader – der kan benyttes på mobil, tablet og laptop – er endnu et skridt på den miljøvenlige vej.

Driftsdirektør for Comwell Hotels, Peer Rysgaard: “Vi lever i en tid, hvor nem og hurtig adgang til nyheder og underholdning ikke længere er et spørgsmål om tilvalg. Vi har det derhjemme, på arbejdet og på de mobile enheder, så selvfølgelig skal vi også tilbyde det under besøg på et af vores hoteller. Samtidig er det med til at sikre en større bæredygtighed, som vores gæster sætter pris på. PressReader kan hjælpe os og giver ovenikøbet adgang til mange, mange flere aviser og magasiner, end vi ellers ville kunne tilbyde.”

Gæsterne kan vælger mellem dugfriske og digitale aviser og magasiner fra mere end 100 lande og på 60 sprog. Aviser kan læses samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet og længe før den lander på avis- og bladhylderne i Danmark.

 

Relaterede artikler:

Comwell vil øge i Danmark

Comwell får første hotel i København

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

x

Læs Også

København har mangel på internationale hotelkæder

Hovedstaden øger de kommende tre år antallet af hotelværelser med 40 procent – men der mangler flere internationale hotelkæder, siger eksperter.

8.000 nye hotelværelser på vej til København

Mens hovedstaden i dag har cirka 20.600 hotelværelser vil det tal om bare tre år være steget omkring 40 procent til 28.000.

Hilton atter til København

Efter København sidste år mistede sit eneste Hilton forventer verdens mest berømte hotelkæde at være tilbage i hovedstaden i sommeren 2020 med 5-stjernet hotel med 400 værelser i det centrale København.

Nyt dansk hotelakademi vil uddanne nye brancheledere

Flere danske hoteller er gået sammen om at skabe Hotel Training Academy, der skal udvikle fremtidige ledere til den danske hospitalitybranche indenfor flere fagområder i hotel- og restaurationsbranchen.

Hotelkæde skifter navn

Carlson Rezidor Hotel Group har nu officielt skiftet navn til Radisson Hotel Group. Der kommer blandt andet navneændring eller ny positionering for over 500 af kædens 1.400 hoteller verden over.

Tabte 750 kroner i timen på Skovshoved Hotel

Ivan Nadelmann har afhændet Skovshoved Hotels restaurant til Hereford-kædens Lars Damgaard, som i fremtiden skal få hotellets problembarn til at svinge rundt.