Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget – helt uden beregning.

For mange hotel- og konferencegæster er adgangen til seneste nyheder, analyser og underholdning en væsentlig del af deres ophold på Comwell Hotels.

Comwell ønsker at komme de mange aviser og glitrede magasiner til livs på vejen mod en bedre og mere bæredygtig hoteldrift. PressReader – der kan benyttes på mobil, tablet og laptop – er endnu et skridt på den miljøvenlige vej.

Driftsdirektør for Comwell Hotels, Peer Rysgaard: “Vi lever i en tid, hvor nem og hurtig adgang til nyheder og underholdning ikke længere er et spørgsmål om tilvalg. Vi har det derhjemme, på arbejdet og på de mobile enheder, så selvfølgelig skal vi også tilbyde det under besøg på et af vores hoteller. Samtidig er det med til at sikre en større bæredygtighed, som vores gæster sætter pris på. PressReader kan hjælpe os og giver ovenikøbet adgang til mange, mange flere aviser og magasiner, end vi ellers ville kunne tilbyde.”

Gæsterne kan vælger mellem dugfriske og digitale aviser og magasiner fra mere end 100 lande og på 60 sprog. Aviser kan læses samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet og længe før den lander på avis- og bladhylderne i Danmark.

 

Relaterede artikler:

Comwell vil øge i Danmark

Comwell får første hotel i København

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

x

Læs Også

Marriott undskylder overfor Kina

Hotelkæden føler vrede fra Kina efter dens hjemmeside betegnede Tibet som et uafhængigt land.

Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

Millennials blærer sig med hotelvalg

TURISME: Når generationen af Millennials rejser på ferie, står blær og pral på sociale medier højt på dagsordenen, viser undersøgelse fra Hotels.com.

Nye hotelprojekter reducerer ledige kontorlejemål

HOTELLER: Danmark har det laveste antal tomme kontorer i over otte år, og en del af forklaringen skal findes i kontorlejemål, der bliver konverteret til hoteller.

Lavpriskæde åbner hotel i Aarhus

Med fokus på bæredygtighed åbner i maj 2019 et hotel i Skejby, der er i vækst med både arbejdspladser og det kommende universitetshospital.

Hotelkæde opruster i Nordsjælland

Med sin placering tæt på både by, strand og havn har Small Danish Hotels fået et nyt medlem, der styrker kædens tilstedeværelse i det nordsjællandske.