Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget – helt uden beregning.

For mange hotel- og konferencegæster er adgangen til seneste nyheder, analyser og underholdning en væsentlig del af deres ophold på Comwell Hotels.

Comwell ønsker at komme de mange aviser og glitrede magasiner til livs på vejen mod en bedre og mere bæredygtig hoteldrift. PressReader – der kan benyttes på mobil, tablet og laptop – er endnu et skridt på den miljøvenlige vej.

Driftsdirektør for Comwell Hotels, Peer Rysgaard: “Vi lever i en tid, hvor nem og hurtig adgang til nyheder og underholdning ikke længere er et spørgsmål om tilvalg. Vi har det derhjemme, på arbejdet og på de mobile enheder, så selvfølgelig skal vi også tilbyde det under besøg på et af vores hoteller. Samtidig er det med til at sikre en større bæredygtighed, som vores gæster sætter pris på. PressReader kan hjælpe os og giver ovenikøbet adgang til mange, mange flere aviser og magasiner, end vi ellers ville kunne tilbyde.”

Gæsterne kan vælger mellem dugfriske og digitale aviser og magasiner fra mere end 100 lande og på 60 sprog. Aviser kan læses samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet og længe før den lander på avis- og bladhylderne i Danmark.

 

Relaterede artikler:

Comwell vil øge i Danmark

Comwell får første hotel i København

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

x

Læs Også

Ikonisk luksushotel genåbnet

Efter 5 års renovering er et af de mest berømte østeuropæiske hoteller netop genåbnet, nu under navnet Raffles Europejski. Der er foreløbig kun 11 Raffles-hoteller i verden.

Hotelkæde har succes med at undgå madspild

Scandic Hotels og virksomheden Too Good To Go har rundet milepæl. I stedet for at smide mad ud, er det blevet til 10.000 ”reddede” morgenmadsmåltider til tilmeldte af Too Good To Go-programmet.

Danske hoteller forventer svag vækst

Danske hoteller og restauranter venter i år en vækst i omsætningen på mellem én og fem procent, viser ny Horesta-analyse.

Tjente 183 mio. kroner på 1,2 mio. gæster

BC Hospitality Group kom ud af 2017 med et overskud før skat på 183 millioner kroner ved at betjene 1,2 millioner hotelgæster og konferencedeltagere.

To nye femstjernede hoteller i København

København har fået to nye femstjernede hoteller, men kun det ene har fået den officielle klassificering via HORESTA og europæiske Hotelstars Union.

Forvirring om hotelstjerner

De danske hoteller benytter forskellige klassifikationssystemer, der kan gøre det vanskeligt for kunderne at finde ud af, hvilket produkt der købes.