Gudenåen skal tiltrække turister

De vil satse på et nyt projekt, der skal samle indsatsen for at udvikle og markedsføre turismen i Gudenåkommunerne under overskriften ’VisitGudenå – en strøm af oplevelser’. Målet er, at omsætningen i de syv kommuner skal stige med 350 millioner kroner frem til 2015.

 

Naturligvis sætter den unikke natur omkring Gudenåen naturlige grænser for turismens vækstmulighederne. Det ny projekt om at udvikle og markedsføre turismen i Gudenåkommunerne ser derfor på Gudenåen i videre perspektiv og drejer sig langt fra kun om Gudenåen, men også om at skabe et fælles brand for hele det store Gudenåområde, som dækkes af de syv kommuner.

 

”Vi giver os selv den opgave at fortælle den fælles historie om ’en strøm af oplevelser’ i relation til alle syv kommuner”, siger turistchef Anne-Mette Knattrup fra VisitRanders. Ambitionen er at skabe et treårigt projekt med et samlet budget på mindst otte millioner kroner. Midlerne skal komme fra såvel EU som Region Midtjylland, kommunerne og turistvirksomhederne, og der er lagt sidste hånd på projektansøgningen, som pt. behandles politisk i de syv kommuner, Region Midtjylland og  i NaturErhvervsstyrelsen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.