Gynger og karruseller

Det amerikanske lavprisflyselskab JetBlue Airways, som fik sig et navn ved at tilbyde sine kunder gratis TV og lædersæder, er nu begyndt at kræve betaling for de små puder, der kan gøre flyrejsen lidt mere komfortabel.

 

Formedelst USD 7 tilbydes de rejsende en pakke med pude og tæppe, der markedsføres som både sunde og eco-venlige. Køberne får ved samme lejlighed en rabatkupon på USD 5 til en forretning, der handler med møbler og indretning.

 

Gennem de seneste måneder har især de amerikanske flyselskaber ud over forhøjede brændstoftillæg gennemført en række tiltag, der skal holde brændstofpriserne stangen. Det gælder betaling for bagage, afskaffelse af gratis drikkevarer og øget betaling for at lytte til musik eller benytte de indbyggede underholdningssystemer. Enkelte har helt fjernet underholdningen for at spare vægt.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.