Hæder til Danmarks bedste oplevelser

dfds Pearl SeawaysTURISME: Danmarks bedste oplevelser er netop hædret med Oplevelsesprisen 2013. De fem prismodtagere er fundet efter 200 indstillinger og over 4.000 afgivne stemmer.

Zoo København er den bedste oplevelse for børn, Læsø Kur giver bedste wellness-oplevelse, DFDS Seaways arrangerer de bedste ophold, Timm Vladimirs køkkenkursus ”Bøf og Bajere” er bedste gourmet-oplevelse, mens ballonflyvning topper i kategorien ”Sport & Action.”

Det er resultatet efter godt 4.000 brugere af oplevelser i Danmark har afgivet deres stemme til Oplevelsesprisen 2013 – den første, danske prisuddeling inden for oplevelser. Oplevelsesprisen er en ny pris, stiftet af hjemmesiden: DuGlemmerDetAldrig.dk

Oplevelserne er vurderet af en jury bestående af livsstilsekspert Helle Lundsgaard, Sammy Shafi fra Kokkeriet og parterapeut Maj Wismann.

De tre oplevelseseksperter har på baggrund af indstillingerne nomineret 25 oplevelser i fem kategorier.

Jurymedlem Helle Lundsgaard siger: ”Vi plejer at sige, at vi ikke kan leve af at klippe hinanden – men det kan vi faktisk. For mennesker vil gerne betale for gode oplevelser. Det skaber jobs i Danmark, fremmer turismen og styrker tilmed betalingsbalancen. Derfor er det positivt, at der bliver sat fokus på oplevelser, og at de mennesker, som lever af at tilbyde dem, bliver hædret for deres indsats.”