Heart of Europe roadshow

Sidst på måneden holder Ungarn, Tjekkiet og Polens turistbureauer workshops i de fire nordiske hovedstæder med start i København den 21. november. Derefter fortsætter man til Oslo den 22., Helsingfors den 23. og slutter i Stockholm den 24. november.

 

I år fokuserer man på rekreation, sundhed og aktiv turisme. I København holdes workshoppen ombord på M/S Crown of Scandinavia, mens skibet ligger ved kaj ved DFDS Seaways terminal, Dampfærgevej 30.  Arrangementet starter klokken 10.30 og slutter klokken 15.

 

Cheferne for de respektive landes nordiske turistbureauer åbner begivenheden klokken 11, hvorefter der holdes roterende workshop møder med samarbejdspartnere fra de tre lande.

 

Husk legitimation for at komme ombord og deltage i lotteriet med præmier fra de forskellige samarbejdspartnere.

 

Tilmelding til workshoppen skal ske senest den 14. november. Brug denne Registration

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.