Hotelsuite på hjemmebanen. Foto Marriott.

Den helt rigtige hotelsuite for ægte fodboldfans

Bayern München og Courtyard by Marriott tilbyder nu en fantastisk suite med uhindret udsigt til Allianz Arena

Kan man forestille sig at nyde en live fodboldkamp på Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena fra sin luksuriøse hotelseng? Det mener Bayern München og klubbens partner, Courtyard by Marriott, bestemt at man kan og derfor vil de nu tilbyde nogle at de heldige gæster en oplevelse for livet på selve Allianz Arena.

Courtyard by Marriott vil installere en specialbygget executive box  på Allianz Arena, og give gæsterne en fantastisk udsigt tiol banen når der er hjemmekamp. Suiten indrettes som en moderne Courtyard suite, hvilket blandt andet betyder en stor dobbeltseng, en fuld bar med cocktails og mulighed for gourmet-mad.

Bayern Münchens forman Karl-Heinz Rummenigge: Jeg er overbevist om, at det er en perfekt kombination og et meget autentisk partnerskab. Jeg er specielt glad for, at vores fans også kan få glæde af partnerskabet, da vores nye officielle hotelpartner vil komme med attraktive tilbud til ægte fans”.

VIP-billetter
For at fejre starten på samarbejdet, giver Courtyard by Marriott fans fra Tyskland, Frankrig og Storbritannien giver fans fra Tyskland, Frankrig og Storbritannien chancen for at vinde VIP-billetter til kampen mellem ærkerivalerne fra Bayern München og Borussia Dortmund i München den 31. marts.

Allianz Arena er et fodboldstadion i München, som blev indviet i 2005 og har plads til 75.024 tilskuere. Stadion kostede 286 millioner euro at bygge. Allianz Arena er til daglig hjemmebane for Bayern München.

Relaterede artikler:

Marriott til søs med krydstogter

Nyt Marriott-hotel i København tre år forsinket

Marriott undskylder overfor Kina

x

Læs Også

København har mangel på internationale hotelkæder

Hovedstaden øger de kommende tre år antallet af hotelværelser med 40 procent – men der mangler flere internationale hotelkæder, siger eksperter.

8.000 nye hotelværelser på vej til København

Mens hovedstaden i dag har cirka 20.600 hotelværelser vil det tal om bare tre år være steget omkring 40 procent til 28.000.

Hilton atter til København

Efter København sidste år mistede sit eneste Hilton forventer verdens mest berømte hotelkæde at være tilbage i hovedstaden i sommeren 2020 med 5-stjernet hotel med 400 værelser i det centrale København.

Nyt dansk hotelakademi vil uddanne nye brancheledere

Flere danske hoteller er gået sammen om at skabe Hotel Training Academy, der skal udvikle fremtidige ledere til den danske hospitalitybranche indenfor flere fagområder i hotel- og restaurationsbranchen.

Hotelkæde skifter navn

Carlson Rezidor Hotel Group har nu officielt skiftet navn til Radisson Hotel Group. Der kommer blandt andet navneændring eller ny positionering for over 500 af kædens 1.400 hoteller verden over.

Tabte 750 kroner i timen på Skovshoved Hotel

Ivan Nadelmann har afhændet Skovshoved Hotels restaurant til Hereford-kædens Lars Damgaard, som i fremtiden skal få hotellets problembarn til at svinge rundt.