Hotelsuite på hjemmebanen. Foto Marriott.

Den helt rigtige hotelsuite for ægte fodboldfans

Bayern München og Courtyard by Marriott tilbyder nu en fantastisk suite med uhindret udsigt til Allianz Arena

Kan man forestille sig at nyde en live fodboldkamp på Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena fra sin luksuriøse hotelseng? Det mener Bayern München og klubbens partner, Courtyard by Marriott, bestemt at man kan og derfor vil de nu tilbyde nogle at de heldige gæster en oplevelse for livet på selve Allianz Arena.

Courtyard by Marriott vil installere en specialbygget executive box  på Allianz Arena, og give gæsterne en fantastisk udsigt tiol banen når der er hjemmekamp. Suiten indrettes som en moderne Courtyard suite, hvilket blandt andet betyder en stor dobbeltseng, en fuld bar med cocktails og mulighed for gourmet-mad.

Bayern Münchens forman Karl-Heinz Rummenigge: Jeg er overbevist om, at det er en perfekt kombination og et meget autentisk partnerskab. Jeg er specielt glad for, at vores fans også kan få glæde af partnerskabet, da vores nye officielle hotelpartner vil komme med attraktive tilbud til ægte fans”.

VIP-billetter
For at fejre starten på samarbejdet, giver Courtyard by Marriott fans fra Tyskland, Frankrig og Storbritannien giver fans fra Tyskland, Frankrig og Storbritannien chancen for at vinde VIP-billetter til kampen mellem ærkerivalerne fra Bayern München og Borussia Dortmund i München den 31. marts.

Allianz Arena er et fodboldstadion i München, som blev indviet i 2005 og har plads til 75.024 tilskuere. Stadion kostede 286 millioner euro at bygge. Allianz Arena er til daglig hjemmebane for Bayern München.

Relaterede artikler:

Marriott til søs med krydstogter

Nyt Marriott-hotel i København tre år forsinket

Marriott undskylder overfor Kina