Her er der mest sol for pengene

I_0176167En analyse fra Star Tour giver overblik over priserne i juni. Her vinder Tyrkiet, hvor man kan få 24 soltimer om ugen for hver tusind kroner, man skal betale. Det er næsten dobbelt så meget sol som i Italien med knap 13 timers sol. 

”I år priserne til Tyrkiet på et historisk lavt niveau, og samtidig kan man forvente flere solskinstimer end på andre feriemål”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

Ifølge Ole Stouby fra Travelmarket.dk, er priserne for charterrejser ekstraordinært lave i juni. Derfor giver det mening at rejse i denne måned.

”Priserne i juni er lavere end tidligere år, så det rykker ved, hvornår det bedst kan betale sig at tage af sted. Men selv i juni skal man være opmærksom på, at der er store forskelle i både temperatur og antal solskinstimer”, siger Ole Stouby.

På andenpladsen kommer Bulgarien, men også Grækenland kan være med i toppen: ”De sydøstlige, græske øer som Rhodos, Samos og Kos har masser af solskinstimer, og samtidig er priserne lave i år”, siger Nikolai Johnsen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.