Her rejser danskerne hen i Tyskland

Berlin er en af de mest søgte destinationer.

Danskerne er glade for Tyskland som feriedestination. Ifølge Danmarks Statistik har Tyskland andenpladsen på danskernes favoritliste efter Spanien. Det understøttes af en analyse foretaget på vegne af Scandlines.

Den viser, at 74% rejser til Tyskland for at holde ferie. Favoritten er delstaten Schleswig-Holstein, der står for 23,7% af rejserne, mens Berlin har andenpladsen med 20,2%. Umiddelbart efter følger Niedersachsen med 11,6% procent og Hamburg med 11,2%.

Analysen viser også, at storbyferier med 58% er den dominerende feriemodel. 70% tager turen til Tyskland i bil, mens kun 10% vælger fly.

”Vi ved fra andre undersøgelser, at skandinaverne rejser meget i deres nabolande, så det er helt oplagt, at danskerne i højere grad end tidligere undersøger de mange store rejseoplevelser, Tyskland byder på,” siger Brian L. Hansen, Product Manager hos Scandlines.

Scandlines har i sommer introduceret inspirationssitet tætpå.scandlines.dk. Her er over 100 artikler med billeder og links, samt information om en lang række oplevelser inddelt i kategorier.

Analysen er foretaget af reklamebureauet Hjaltelin Stahl og er bl.a. baseret på ’Marktinformation Incoming – Tourismus Deutschland 2016/17 Dänemark’.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.