Høj efterspørgsel på Spanien-rejser

spanien-gran-canaria_test_0I 2015 fløj 1.254.144 passagerer fra danske til spanske lufthavne, viser tal fra Spaniens Turistbureau.  Det er det højeste antal nogensinde.

Star Tour har også oplevet en kraftig stigning i solgte sommerrejser til Spanien. Lige nu køber fire ud af 10 kunder ferie i Spanien, og det er en stigning på 15% i forhold til samme periode sidste år.

”Spanien har i en lang periode stået for tryghed og høj kvalitet. Det betyder, at danskerne flokkes om både de nye og klassiske rejsemål i Spanien”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

”Spanien bliver vinderen af dette års sommerferie blandt danskerne. Og så længe verden kæmper med uro, vil spanierne kunne byde velkommen til flere danske turister”, siger han.

Star Tour øger nu antallet af rejser til Spanien med 14% til 50.000 til sommer. Især på Ibiza bliver hotelsengene revet væk. Star Tour har solgt 40 % flere rejser til øen, og tendensen fortsætter. Derfor fordobles antallet af afgange til Ibiza til 3.000 danskere.

Rejsebureauet tilbyder nu samtlige større, baleariske øer som Mallorca, Menorca, Formentera og Ibiza. Derudover vil Star Tour udvide med flere fly til Gran Canaria i sommersæsonen.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.