Højsæson for at booke skiferie

skiferieIfølge en undersøgelse foretaget af Epinion for VisitSweden er det lige nu, at de fleste skientusiaster booker rejsen til de svenske pister.

30% af de danske skiløbere booker typisk deres skiferie i september og oktober – eller endnu tidligere, mens 27% venter til slutningen af året, og kun 8% til januar med at bestille.

”De vil være sikre på at få plads netop der, hvor de har planlagt.  Flertallet har udset sig Dalarna med favoritområder som Sälen, Kläppen, Stöten og Idre Fjäll. Ud over at få sikret hytten lige ved pisten, er der penge at spare ved at bestille og betale nu,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

Sommersol og varme afholder ikke danskerne fra at tænke på sne og frostvejr. Halvdelen af de danske skiløbere overvejer allerede i løbet af sommeren eller tidligere, hvor den kommende skirejse skal gå hen.

Med sin placering i hjertet af Sverige er Dalarna et af Sveriges mest populære rejsemål for danskerne. Der er i alt 300 pister i Dalarna i alle sværhedsgrader, lige fra grønne pister for børn og begyndere til sorte pister med og uden pukler. Blandt danskerne er især områderne Sälen, Kläppen, Idre Fjäll, Orsa Grönklitt og Stöten populære.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.