Annette Hyldebrandt er chef for Horestas turisme- og oplevelsesøkonomi. Foto: Horesta.

Horesta får chef for turisme- og oplevelsesøkonomi

Erhvervsorganisationen styrker sit politiske arbejde med ny chef med fortid i Erhvervs- og Vækstministeriet. Hos Horesta skal hun blandt andet styrke branchens rammebetingelser.

Annette Hyldebrandt begyndte sidste uge som chef for turisme- og oplevelsesøkonomi hos Horesta, der repræsenterer næsten 2.000 medlemmer indenfor hoteller, restauranter og turismevirksomheder.

Ansættelsen af 45-årige Annette Hyldebrandt, der har en universitetsuddannelse i statsvidendeskab, er led i en politisk oprustning på turisme- og oplevelsesøkonomi, oplyser Horesta. Hun har senest været public affairs manager i Falck, hvor hun har arbejdet med at positionere organisationen politisk på nationalt og europæisk plan.

Inden da var hun i Erhvervs- og Vækstministeriet i over fem år fra 2007 som blandt andet ansvarlig for at etablere et sekretariat for regeringens ”Sund Vækst” projekt ligesom hun har været projektleder for det daværende Turismens Fællesråd.

Horesta siger i pressemeddelelse, at 2018 gav interesseorganisationen mange store politiske sejre, og disse resultater skal der komme endnu flere af i år.

Horestas administrerende direktør, Katia K. Østergaard, siger, at Annette Hyldebrandt er ”det helt rigtig match, som kan medvirke til at løfte erhvervets dagsordener.”

”Der er mange politiske rammevilkår, vi gerne så ændret til glæde for erhvervets virksomheder, og vi er glade for at kunne tilslutte Annette Hyldebrandt til dette arbejde i vores stærke politiske afdeling,” siger Katia K. Østergaard og tilføjer:

”Horesta har vi tradition for at skabe store resultater, og med en oprustning mener vi, at der kan opnås endnu mere til glæde for Danmarks turisme- og oplevelsesvirksomheder.”

Refererer til politisk direktør
Annette Hyldebrandt vil i det daglige arbejde referere til Horestas politiske direktør, Kirsten Munch Andersen.

Annette Hyldebrandt skal foruden det nationale arbejde og bidrage til indsatsen i den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, hvor Horestas bestyrelsesformand, hoteldirektør Jens Zimmer Christensen, her fra januar overtog formandsposten.

Relaterede artikler:

Horesta-formand til tops i europæisk hotelorganisation

Horesta utilfreds med ny lov om Airbnb

Statsminister i topform til Horestas Årsdag