Comwell Holte har fået kommunal godkendelse til at måtte bygge yderligere 37 værelser.

Hotel får udvidelsesplaner godkendt

Kommune vil ændre sin lokalplan så Comwell kan gøre nuværende hotel større. Samlet har hotelkæden over 700 nye værelser på vej fordelt på tre projekter.

Byplanudvalget i Rudersdal Kommune nord for København har sagt ja til at ændre sin kommuneplan fra sidste år så hotel- og konferencecentret Comwell i Holte kan udvide med yderligere 37 nye værelser og dermed komme op på 150. Da centret blev opført havde det 88 værelser, men der er siden blevet bygget til så det i dag har 113.

Udvidelsen af Comwell Holte vil ske ved at byggeriet får en ekstra etage og dermed komme op på tre. Men da byggeri tre etager er i strid med Kommuneplan 2017, har byplanudvalget i Rudersdal Kommune godkendt et nødvendigt tillæg til kommuneplanen. Tillægget er nu sendt i offentlig høring.

Om baggrunden for ekspansionen af Comwell Holte har koncernchef for danske Comwell, Peter Schelde, tidligere sagt til STANDBY.dk: ”Vi har brug for mere kapacitet. Årsagen er, at Comwell Holte ligger i et rigtig godt område med mange erhvervsvirksomheder som efterspørger vores produkt.”

Flere Comwell-projekter på vej
Investeringen i udvidelsen på Comwell Holte er ikke eneste projekt i denne tid som kæden har gang i. Således meddelte Comwell tidligere i år, at det vil udvide sit eksisterende Comwell Aarhus-hotel fra de nuværende 240 værelser med yderligere 198.

Bliver planen gennemført står udvidelsen klar i 2021 – dermed får Comwell Aarhus i alt 438 værelser. Det vil gøre hotellet til det værelsesmæssigt største udenfor København – den titel har i dag Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter med 426 hotelværelser.

Ligeledes vil Comwell i samarbejde med blandt andet danske AP Pension for over en halv milliard kroner opføre hotel i Københavns Nordhavn. Det bliver Comwells første egentlige hotel i hovedstaden. Comwell skal stå for driften af hotellet der åbner i 2020 med blandt andet 493 værelser og 18 mødelokaler.

Comwell, der har over en halv million overnattende gæster om året, har i Danmark foreløbig 17 hoteller samt tre ”venues”: Comwell Conference Center ved Bella Center og i Aarhus oplevelseshuset Smedien og DSB’s gamle værkstedsbygning, der i dag er eventstedet Centralværkstedet. Begge ligger tæt på hotellet Comwell Aarhus.

 

Relaterede artikler:

Aarhus får flere nye hoteller

Comwell får første hotel i København

Comwell opgiver hotel i Sønderborg