Hotel og krydstogt i spidsen

avenue hotel københavnVOR EGEN VERDEN: Det hører til sjældenhederne, at det ikke er en historie om flybranchen, som indtager den første plads på ugens mest læste Top 10, men i denne uge er det nyheden om et hotelsalg, som topper. Og der er hele tre krydstogthistorier på listen.

Sidste uges suverænt mest læste nyhed her på standby.dk var salget af Avenue-hotel til Brøchner Hotels. Det en sådan nyhed, vi er glade for. Især når vi fra vores kilder henter den som en såkaldt solo nyhed inden alle andre. Noget som enhver journalist tragter efter.

På andenpladsen kom den besynderlige nyhed om, at Malaysia Airlines ikke kan medtage passagerers bagage i store moderne fly på grund af modvind. Det lignede en tidlig aprilsnar og holdt også kun i nogle få dage, hvorefter selskabet meddelte, at nu kunne det godt lade sig gøre igen. Måske vinden havde lagt sig, eller var gået over i et andet hjørne?

På Tredjepladsen fulgte den aktuelle historie om krydstogtskibet Queen Victoria i isnende kulde på besøg i København til Langelinie, som hverken tog imod med varme, husly eller taxaer.

Top 10 listen så således ud: 1. Københavnsk hotel solgt, 2. Ingen bagage med fly på grund af modvind, 3. Kølig modtagelse, 4. Lufthansa nytårssignal, 5. SAS fortsætter opturen, 6. Dansk milliardær køber 25 fly, 7. Man får ikke noget for sine blå øjnes skyld(klumme), 8. Bornholm tilbage til Danmark (klumme), 9. Skal der være livredder på krydstogtskibe og 10. Middelhavet bliver et hit til sommer.