Hotel renoveret for millioner

Hotel Skt. AnnæHOTELLER: Det tidligere Hotel Neptun i København har skiftet navn til Hotel Skt. Annæ og betegner sig efter renovering til ca. 50 mio. kr. som nyt 4-stjernet boutique hotel.

Hotel Skt. Annæ ligger med sine 154 værelser i tre ejendomme på Skt. Annæ Plads i København, tæt på Kgs. Nytorv, Amalienborg og Nyhavn.

Hotelbygningerne blev sidst i 2013 overtaget af hotelfamilien Hildebrandt, der i over 40 år har drevet det også 4-stjernede Ascot Hotel & Spa med 194 værelser tæt på Rådhuspladsen i København.

Nu har ejerne af Hotel Skt. Annæ brugt op mod 50 mio. kr. på at opgradere og renovere hotellet, primært i fællesområderne som loungeområdet med pejs, receptionen, morgenmadsrestauranten og nogle af værelserne, oplyser hotellet til standby.dk

Hotellet har bl.a. også to atriumgårde og en tagterrasse med udsigt over det gamle København. For resultatet af renoveringen er hotellet blevet indstillet til årets renoveringspris 2015, der uddeles af Real Dania og Grundejernes Investeringsfond.

Det daværende Hotel Neptun var indtil 2013 medlem af den norske hotelkæde Clarion, men udgik sammen med Hotel Østerport af kæden pga. manglende huslejebetaling.