Milling Hotels, der næste år kan fejre 25 års jubilæum, har netop taget ny konferencehal ved kædens hotel i Middelfart i brug. Foto: Milling Hotels.

Hotelkæde bruger millioner på konferencebygning

Milling Hotels, der tæller 7 danske hoteller, har investeret 35 millioner kroner i ny konferencebygning. Den kan rumme 1.000 personer og øger koncernens konferenceaktiviteter med 40 procent.

Ægteparret Dorte og Jan Milling, ejere af Milling Hotels, har brugt de 35 millioner kroner på en konferencebygning samt et orangeri i forbindelse med kædens Hotel Park i fynske Middelfart. Den nye bygning kan rumme 1.000 personer, 550 hvis det er siddende gæster, og planen er, at den skal øge koncernens konferenceaktiviteter med 40 procent næste år.

Baggrunden for investeringen er ønsket om at blive fremtidens valg, når virksomheder skal placere konferencer, messer og mødeaktiviteter centralt i Danmark, oplyser kæden.

Den nye konferencebygning ved Hotel Park ligger tæt på banegården i Middelfart. Inden i rummer bygningen den store sal med de op til 1.000 stående gæster – samt 11 mindre rum og mødelokaler, det største af disse har plads til 80 personer, mens de ti øvrige hver huser op til 20 gæster. Den store sal har flytbare vægge, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder – og for eksempel kan biler køres helt ind til fremvisning ved større messer.

”Vi har mange års erfaring med møder og konferencer. Vi tænker hele tiden, hvad der vil være godt for vores gæster. Det, vi mener fungerer godt, tager vi med i et nyt hotel. Det samme har vi gjort med den nye konferencebygning,” siger Jan Milling i pressemeddelelse.

300 spisende gæster i nyt orangeri
Udover den store konferencebygning har hotellet også fået tilbygget et orangeri, der kan rumme 300 spisende gæster.

”Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andet store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under et tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer. Vi kan med dette set-up have mange hundrede mennesker,” siger Jan Milling, der er uddannet tømrer – mens hustruen, Dorte Milling, er pædagog.

Ægteparret købte deres første hotel i 1994 og ejer i dag syv hoteller: Ansgar, Windsor og Plaza i Odense, Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart, Hotel Gestus i Aalborg og Hotel Søpark i Maribo – på dette hotel er et af ægteparrets tre børn, Andreas, i øvrigt hotelchef.

Relaterede artikler:

Milling Hotels vil satse på konferencer

Fortsat succes for Milling Hotels

Konkurrenter arbejder sammen