Udvidelsen af Park Hotel i Middelfart satser på kongresser. (Foto: Milling Hotels)

Milling Hotels vil satse på konferencer

Hotelkæden er klar til at satse på konferencer med sin konferencebygning i Middelfart. Satsningen skal øge koncernens omsætning på konferenceaktiviteter med 40 procent.

Den danske hotelkæde Milling Hotels vil med en ny bygning satse endnu stærkere på konferenceaktiviteter. Med placering centralt i Danmark har Milling Hotels opført en ny bygning ved siden af Milling Hotel Park i Middelfart – få meter fra banegården og kun 500 meter fra motorvejen. Ejer af hotelkæden, Jan Milling, har selv stået i spidsen for byggeriet, der har været et år og to måneder undervejs. Bygningen kan rumme 1.000 personer, heraf 540 siddende gæster, og planen er, at den skal øge koncernens konferenceaktiviteter med 40 procent næste år.

”Vi har store forventninger til den nye bygning, som giver mulighed for virksomheder, der gerne vil holde store konferencer eller messer. Den ligger midt i landet, lige ved banegården, og er bygget, så den nærmest kan tage form efter et hvilket som helst behov. Med sine seks meter til loftet vil der altid være en god rumfornemmelse”, siger Jan Milling.

Dækker gæsternes behov
Bygningen er i tre plan – P-kælder, stue og første sal – og med et ydre udtryk, der er helt i tråd med det eksisterende Park Hotel. Indvendigt rummer bygningen en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. I den store sal er der vægge, der let kan flyttes rundt, så salen inddeles i mindre områder. Al teknik er topmoderne, og der er overalt indarbejdet løsninger, som letter praktiske procedurer for både personale og gæster.

”Vi har mange års erfaring, vi kender konceptet, og vi ved, hvad gæsterne vil have. Vi tænker hele tiden, hvad der vil være godt for vores gæster. Det, vi mener fungerer godt, tager vi med i et nyt hotel, og det viser sig gang på gang at holde. Det samme har vi gjort med konferencebygningen, hvor gæsternes behov kommer før alt andet”, forklarer Jan Milling, der i marts kunne præsentere et årsregnskab, der viser fortsat succes i branchen.

Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling. Sønnen Andreas er hotelchef på Hotel Søpark i Maribo. Jan Milling er uddannet tømrer og Dorte Milling pædagog. De købte deres første hotel i 1994 og ejer i dag hotellerne Ansgar, Windsor og Plaza i Odense, Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart, Hotel Søpark i Maribo samt det nyeste i rækken, Hotel Gestus i Aalborg. Antallet af gæster steg over 30 procent det forløbne år.

Dorte Millings bror og svigerinde, Peter og Gitte Milling, samt sønnen, Andreas Milling, er ansat i koncernens ledelse.

 

Relaterede artikler:

Fortsat succes for Milling Hotels

Millionudvidelse af Milling Hotels

Milling Hotels fordobler overskuddet

x

Læs Også

Gaest.com til Sydney, Bruxelles og Mexico City

Den danske iværksættervirksomhed, der formidler udlejning af møde- og kursuslokaler på virtuel markedsplads, fokuserer på vækst via eksterne partnere.

Hyldest til folk bag kongresser og events i København

Københavns Rådhus var onsdag rammen om den årlige Københavns Kongres og Event Award. Her blev folkene bag nogle af hovedstadens store begivenheder i 2017 hædret.

Comwell sætter omsætningsrekord

Det danske kæde med 15 hotel- og konferencecentre fik i sidste regnskabsår ”en historisk høj omsætning” - til gengæld faldt overskuddet 33 procent. Kæden åbner i 2020 i København sit hidtil største hotel.

Comwell får stærkt comeback på møder hos Staten

Mens den danske hotel- og konferencekæde de seneste fire år ikke havde et eneste hotel på listen over mødesteder for det offentlige Danmark, er 12 af dens 15 hoteller med i den nye aftale. Det offentlige holder årligt eksterne møder for 200 millioner kroner.

Stort kongres- og kulturcenter på vej i Prag

Selskabet Bestsport, som ejer og driver O2 Arena i Prag vil gennemføre en ombygning af det såkaldte ’small arena’ kompleks. Det nye, store center får navnet O2 Universum og vil koste omkring 350 millioner kroner.

Klar med priser til Københavns bedste kongresværter

Hvert år hylder WoCo og Københavns Kommune værter for markante kongresser og sportsbegivenheder holdt i hovedstaden det seneste år. De nominerede i Københavns Kongres og Event Award 2018 er netop offentliggjort.