Udvidelsen af Park Hotel i Middelfart satser på kongresser. (Foto: Milling Hotels)

Milling Hotels vil satse på konferencer

Hotelkæden er klar til at satse på konferencer med sin konferencebygning i Middelfart. Satsningen skal øge koncernens omsætning på konferenceaktiviteter med 40 procent.

Den danske hotelkæde Milling Hotels vil med en ny bygning satse endnu stærkere på konferenceaktiviteter. Med placering centralt i Danmark har Milling Hotels opført en ny bygning ved siden af Milling Hotel Park i Middelfart – få meter fra banegården og kun 500 meter fra motorvejen. Ejer af hotelkæden, Jan Milling, har selv stået i spidsen for byggeriet, der har været et år og to måneder undervejs. Bygningen kan rumme 1.000 personer, heraf 540 siddende gæster, og planen er, at den skal øge koncernens konferenceaktiviteter med 40 procent næste år.

”Vi har store forventninger til den nye bygning, som giver mulighed for virksomheder, der gerne vil holde store konferencer eller messer. Den ligger midt i landet, lige ved banegården, og er bygget, så den nærmest kan tage form efter et hvilket som helst behov. Med sine seks meter til loftet vil der altid være en god rumfornemmelse”, siger Jan Milling.

Dækker gæsternes behov
Bygningen er i tre plan – P-kælder, stue og første sal – og med et ydre udtryk, der er helt i tråd med det eksisterende Park Hotel. Indvendigt rummer bygningen en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. I den store sal er der vægge, der let kan flyttes rundt, så salen inddeles i mindre områder. Al teknik er topmoderne, og der er overalt indarbejdet løsninger, som letter praktiske procedurer for både personale og gæster.

”Vi har mange års erfaring, vi kender konceptet, og vi ved, hvad gæsterne vil have. Vi tænker hele tiden, hvad der vil være godt for vores gæster. Det, vi mener fungerer godt, tager vi med i et nyt hotel, og det viser sig gang på gang at holde. Det samme har vi gjort med konferencebygningen, hvor gæsternes behov kommer før alt andet”, forklarer Jan Milling, der i marts kunne præsentere et årsregnskab, der viser fortsat succes i branchen.

Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling. Sønnen Andreas er hotelchef på Hotel Søpark i Maribo. Jan Milling er uddannet tømrer og Dorte Milling pædagog. De købte deres første hotel i 1994 og ejer i dag hotellerne Ansgar, Windsor og Plaza i Odense, Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart, Hotel Søpark i Maribo samt det nyeste i rækken, Hotel Gestus i Aalborg. Antallet af gæster steg over 30 procent det forløbne år.

Dorte Millings bror og svigerinde, Peter og Gitte Milling, samt sønnen, Andreas Milling, er ansat i koncernens ledelse.

 

Relaterede artikler:

Fortsat succes for Milling Hotels

Millionudvidelse af Milling Hotels

Milling Hotels fordobler overskuddet

x

Læs Også

København får kæmpekongres til 150 millioner kroner

I 2025 bliver København vært for en kæmpe akademikerkongres med 10.000 deltagere. Kongressen, der for første gang holdes uden for Nordamerika, kan give København en omsætning på 150 millioner kroner.

ABBA-medlem åbner minihotel

Björn Ulvaeus, et af de 4 medlemmer af ABBA, har netop fået eget boutiquehotel med konferencelokaler og restaurant i Västervik, hvor han voksede op. Hotellet er i Best Westerns BW Premier Collection hoteller.

Fra Marriott til Carlsberg

Tidligere salgsdirektør på Københavns største 5-stjernede hotel skal som ny chef for salg og marketing hos Visit Carlsberg fortælle, at bryggeriet også har muligheder for at holde møder og konferencer.

WoCo kigger på fremtidens turisme

Hoteller, incoming og rejsebureauer er blandt målgrupperne ved Wonderful Copenhagen årlige konference Tomorrow’s Urban Travel.

Paris ser stor vækst i kongresser

Terrorangreb afskrækker heller ikke møde- og konferencegæster fra at samles i Paris. Den franske hovedstad havde sidste år stor stigning i antal kongresser.

Bella Center skal have flere ansatte

Mens Bella Center-koncernen, BCHG, i dag har omkring 1.000 medarbejdere, forventes tallet de kommende år at vokse med nogle hundrede. Måske er der flere hoteller på vej.