Hotelkæde får chef for Jylland

Mens Zleep Hotels i dag har tre hoteller i det jyske, stiger antallet snart med yderligere to. Derfor har den danske kæde udnævnt regionschef for Jylland – og ansat ny chef på eksisterende hotel.

3-stjernede Zleep Hotels har tre af sine ni hoteller i Jylland med 260 værelser. Næste år vokser antallet med endnu to i det jyske, i januar åbnes i Aalborg og i maj i Skejby ved Aarhus. Dermed øger kæden i Jylland med næsten 50 procent i antal værelser.

Til at styre de snart fem jyske hoteller har Zleep netop gjort chefen for dets hotel i Viby ved Aarhus de seneste to år, Jytte Vestergaard, til area manager for hele Jylland i en nyoprettet stilling. Hun afløses som hotel manager i Viby af Sussanne Dyrby Højlund, der er ny hos Zleep Hotels.

Jytte Vestergaard får nyoprettet stilling som area manager for Zleep Hotels i Jylland. Arkivfoto.

Zleep-hotellet i Viby har 126 værelser, i Billund Lufthavn har Zleep 163 og i Kolding 71 værelser. Det kommende Zleep-hotel i Aalborg får ligesom i Viby 126 værelser, mens hotellet i Skejby vil tilbyde 100 værelser.

”Vi har oprettet den nye stilling som area manager i Jylland i forberedelsen på vores kommende vækst i det jyske med de to nye hoteller i Aalborg og Skejby. Med to nye hoteller i Jylland kræver det flere ressourcer, også fordi de jyske hoteller nu engang ligger længere fra vores hovedkontor ved København,” siger ejer af og administrerende direktør for Zleep Hotels, Peter Haaber, til STANDBY.dk og tilføjer:

”Vi ser stigende omsætning i Jylland, hvor vi også har fået mere kapacitet siden udvidelsen af vores hotel ved Billund Lufthavn.”

Flere Zleep-hoteller på vej
Zleep-direktør Peter Haaber, der ikke er kommet sovende til sin succes med kæden, forventer senere i år at fortælle om flere kommende Zleep-hoteller. Dog ikke på Fyn, hvor kæden endnu ikke har plantet flaget.

Den hidtidige hotel manager på Zleep i Aarhus-forstaden Viby, Jytte Vestergaard, indtræder nu i den nyoprettede stilling som hotelkædens area manager for Jylland. Her skal hun blandt andet været bindeled mellem hovedkontoret og de snart fem jyske Zleep-hoteller.

”Det har være en fantastisk tid på Zleep Hotel her i Viby, og jeg har lært en masse, men nu glæder jeg mig til, at jeg skal videre,” siger Jytte Vestergaard.

Sussanne Dyrby Højlund afløser Jytte Vestergaard som chef for Zleep Hotel Aarhus Viby. Arkivfoto.

Fra fitness til hotelchef
På Zleep Hotel Aarhus Viby afløses Jytte Vestergaard fra 15. august af Sussanne Dyrby Højlund som hotellets nye chef. Hun kommer til Zleep efter syv år som spa & fitness manager hos BC (Bella Center) Hospitality Group.

Zleep Hotels åbnede sit første hotel i 2003 og dets foreløbig ni danske hoteller har i dag 870 værelser. Ambitionen hos Zleep taler om 20 hoteller i 2020 – de omfatter såvel Zleep-hoteller som hoteller drevet af Core Hospitality, et søsterselskab til Zleep.

Der var sidste år 250.000 gæsteovernatninger på de eksisterende Zleep-hoteller – 42.000 flere end i 2016. I år forventer Peter Haaber, at Zleep-hotellerne omsætter for cirka 150 millioner kroner – mod 135 millioner kroner sidste år.

Relaterede artikler:

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Nyt topjob til dansk hotelprofil

Nyt Marriott-hotel til København