Hotelkæde får endnu en sælger

Med erfaring fra Marienlyst Strandhotel, First Hotels, Cimber og Singapore Airlines er Allan Andersen kommet til tyskejede danske Zleep Hotels, hvor han har fokus på erhvervskunder.

Zleep Hotels har fra starten af denne måned ansat Allan Dean Andersen i kædens salgsafdeling som ny salgschef med primært ansvar for opsøgende salg, opfølgning og support for kædens nuværende og fremtidige erhvervskunder på Sjælland.

Allan Dean Andersen er ny sælger hos Zleep Hotels, hvor han blandt andet skal have fokus på firmakunder på Sjælland. Foto: Zleep Hotels.

Allan Andersen har blandt andet erfaring indenfor opsøgende salg, planlægning af salgsaktiviteter, udarbejdelse af firmaaftaler, produktudvikling og meget andet. At tilbyde erhvervskunderne mere end de forventer er en af hans store prioriteter, lyder det fra Zleep.

”Jeg ser frem til at være med på rejsen hos Zleep og at blive en del af en virksomhed i vækst med store ambitioner i fællesskab med et team af engagerede kollegaer. Jeg lægger stor vægt på, at salgsprocessen bliver så professionel og effektiv som mulig, og at kunderne føler, de får en oplevelse og service, der overgår deres forventninger,” siger Allan Dean Andersen i en pressemeddelelse.

Han har tidligere erfaring fra fly- og hotelbranchen fra blandt andet Marienlyst Strandhotel ved Helsingør, First Hotels, Cimber Air og Singapore Airlines.

Har ansat ham før
Zleeps salgsdirektør, Lisbeth Simonsen, siger, at hun og Allan Andersen før har krydset veje. ”Jeg har arbejdet med Allan tidligere, idet jeg ansatte ham i First Hotels i 2011. Jeg ved, hvad Allan står for, og han ved, hvad jeg står for, og jeg er ikke i tvivl om, at vi i Zleep Hotels kan drive det vidt sammen”, siger hun.

Til juni åbner Danmarks 11. Zleep-hotel, denne gang i Skejby nord for Aarhus. Der er endnu tre nye Zleep Hotels på vej i Danmark. For ATP Ejendomme skal kæden drive hotel i Ørestad og for PFA Ejendomme et hotel i Hillerød. Disse to hoteller åbner senere i år. Næste år kommer et Zleep-hotel ved Lyngby udenfor København.

Mens hotelkæden i dag tæller 870 værelser, forventes de bekræftede projekter at sikre en fordobling til 1.700 værelser i 2020, oplyser kæden.

Zleep Hotels blev i januar i år købt af den tyske hotelkoncern Deutsche Hospitalitys med fire hotelvaremærker, Steigenberger Hotels and Resorts, Maxx by Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel.

Relaterede artikler:

Zleep Hotels vil vokse i Danmark og udlandet

Fra chefjob i lufthavn til hotel manager

Zleep Hotels udskiller datterselskab