Daniel de Visme er ny marketingdirektør i Comwell-kæden.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

46-årige Daniel de Visme tiltræder torsdag i denne uge som marketingdirektør i Comwell-kæden. Stillingen har stået ubesat sin Sophia Wulff stoppede for et halvt år siden – hun var begyndt i januar 2016.

I sit nye job kommer Daniel de Visme i spidsen for markedsføringen af hotelkæden, hvor han skal være med til at give Comwell en endnu stærkere profil i markedet, hvor kæden også er stor indenfor møde- og konference-segmentet. Daniel de Visme bliver også medlem af Comwells koncernledelse, der har Peter Schelde i spidsen som koncernchef.

Daniel de Visme er ny i rejsebranchen, men erfaren indenfor marketing. Han er cand. merc. og har også en MBA. Han har tidligere været Head of Marketing and Business Development hos teleselskabet 3, og før det director for marketing & business development i revisionskoncernen PricewaterhouseCoopers, PwC, og tidligere blandt andet marketingchef hos Tele2.

Fokus på service og bæredygtighed
Daniel de Visme siger om sit nye job hos Comwell Hotels: “Jeg ser frem til at blive en del af en velrenommeret servicevirksomhed, der sætter bæredygtighed og høj kvalitet øverst på dagsordenen. Comwell er vokset de seneste mange år og ekspanderer de kommende år, så det bliver en spændende tid, Comwell går i møde.”

I sit nye virke får Daniel de Visme ansvaret for Comwells markedsføring og skal i samarbejde med medarbejderne i marketing- og salg samt hotelkædens 18 hoteller i Danmark og Sverige sikre eksekvering af Comwells nuværende markedsstrategi samt være med til videreudviklingen af de nuværende samt de kommende marketingaktiviteter.

Vokser i København og Aarhus
Comwell Hotels, der årligt omsætter for omkring en halv milliard kroner, har foreløbig 2.500 hotelværelser. I anden halvdel af 2020 åbner kæden sit første egentlige hotel i København med 493 værelser i Nordhavnen. Ligeledes har Comwell søgt Aarhus Kommune om tilladelse til at udvide Comwell Aarhus med 198 nye værelser, hvilket næsten fordobler hotellet i det centrale Aarhus.

På tabssiden har Comwell netop meddelt, at man fra årets udgang trækker sig som operatør af en hotelbygning i Sønderborg med 95 værelser.

Relaterede artikler:

Stort Aarhus-hotel bliver endnu større

Comwell opgiver hotel i Sønderborg

Her er Danmarks 10 største hoteller – uden for København

 

x

Læs Også

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.