Vicky Maahr Hansen er ny chef for Brøchner-hotellet Avenue. Foto: Brøchner Hotels.

Hotelkæde klar med ny direktør

Food & Beverage Manager hos københavnske Brøchner Hotels er ny hotel manager for Avenue Hotel Copenhagen, et af kædens foreløbig fem boutique hoteller. Til januar åbner det sjette.

Vicky Maahr Hansen tiltræder officielt i dag, den 1. december, som ny hotel manager for Avenue Hotel Copenhagen på Åboulevarden tæt på Københavns centrum.

Hun overtager direktørstillingen på Avenue som blev ledig da 31-årige Pardis Kaskin sidste måned blev ny general manager på hotelkædens foreløbig eneste 5-stjernede hotel, Hotel Herman K, der åbnede i sommer. Her afløste hun Lise Egenius, der af ”personlige årsager” stoppede i september.

Vicky Maahr Hansen har været halvandet år hos Brøchner Hotels, senest som food & beverage (mad og drikke) manager. Hun er uddannet tjener og har arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen i mange år, herunder som supervisor og restaurant & roomservice manager, oplyser Brøchner Hotels, der i 2016 købte Avenue-hotellet, der har fire stjerner og 68 værelser.

Chief Operating Officer hos Brøchner Hotels, Johan Åséll, siger: ”Jeg er glad for at vi igen kan rekruttere internt. Vicky har været food & beverage manager på tværs af vores fem boutique hoteller og været en stærk og særdeles kompetent leder for F&B teamet.”

I rekrutteringsprocessen hos Brøchner Hotels lægges der vægt på personlighed og kompetencer, siger Johan Åséll og tilføjer: ”Vi vil gerne give alle vores medarbejdere mulighed for at avancere og udvikle sig i nye retninger. Det giver størst arbejdsglæde og er med til at styrke virksomheden”.

Selv siger Vicky Maahr Hansen i pressemeddelelsen fra Brøchner Hotels: ”Mange tænker på hoteller som et sted, der kun er for overnattende gæster, men Avenue er et sted for alle. Derfor har vi hver fredag et åbent og gratis event Beats & Bubbles.”

2 nye hoteller i 2019
Brøchner Hotels har sammenlagt 555 værelser på snart seks københavnske boutique hoteller – udover Avenue og Herman K også Hotel SP34, Hotel Danmark og Hotel Astoria. I januar 2019 åbner gruppen sit værelsesmæssigt største hotel, Ottilia i Carlsberg Byen, et 4+ stjernet boutique hotel med 155 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og stor tagterrasse.

2019 bliver også året hvor Brøchner Hotels udvider porteføljen med et nyt hostelkoncept, når kæden for første gang åbner udenfor København i form af et boutique hostel i det gamle hovedbibliotek i Aarhus med 520 senge på 120 værelser.

Relaterede artikler:

Fare for overkapacitet

31-årig ny i spidsen for 5-stjernet hotel

Direktørrokade på hotelkæde