Ritz Hotel i Aarhus bliver nu en del af Milling Hotels. Pressefoto.

Hotelkæde rykker ind i Aarhus

Milling Hotels overtager 4-stjernede Hotel Ritz med 67 værelser i centrum af Aarhus – det bliver den voksende danske Milling-kædes 10. hotel; ambitionerne omfatter også indtog i København.

Ejeren af Hotel Ritz i Aarhus, Jens Rysgaard, har for et ikke oplyst beløb solgt hotellet til Milling Hotels, som dermed føjer sit tiende hotel til porteføljen.

Ægteparret bag Milling Hotels, Jan Milling, der er uddannet tømrer, mens Dorte Milling er uddannet pædagog. Foto fra Milling Hotels.

Efter at have renoveret og opgraderet det historiske hotel til en solid overskudsforretning, har Jens Rysgaard solgt Hotel Ritz til Milling Hotels. Jens Rysgaard vil i stedet sætte skub i udvidelsen af sit anerkendte designhotel Hotel Oasia i Aarhus, hotellet er på 2019-listen over Michelins anbefalede hoteller i Danmark.

Han er desuden medejer af Grand Hotel i Struer og af Tambohus Kro & Badehotel ved Limfjorden.

”Det har været en spændende rejse og en stor udfordring at løfte Ritz-hotellet op på det niveau, det er i dag. Jeg overrækker et flot renoveret hotel med et team af dygtige og dedikerede medarbejdere, som jeg gerne vil takke. Jeg føler, at jeg nu har gjort alt det, jeg kunne for stedet, så nu skal jeg videre og sender trygt stafetten til Milling Hotels på en aftale, jeg er meget tilfreds med,” siger Jens Rysgaard i en pressemeddelelse.

10 danske hoteller
Med Hotel Ritz midt i Aarhus har Milling Hotels nu ti danske hoteller.  

”Hotel Ritz er et ikonisk hotel med en perfekt placering tæt på banegården. Samtidig er det et hotel og en bygning, der er kendt i byen og har den sjæl og centrale beliggenhed, som er kendetegnet for Milling Hotels,” siger direktør i Milling Hotels, Jan Milling.

Milling Hotels har siden starten i 1994 investeret i nye og eksisterende hoteller. ”Vi er iværksættere af natur, men de næste par år er det ikke planen at udvide porteføljen. Lidt ude i fremtiden er det til gengæld drømmen at supplere med et hotel i København,” siger Jan Milling.

Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling, der har gjort det så godt, at de står højt på brancheanalytiker Ole Egholms liste over de rigeste i den danske hotelbranche, se artiklen herunder.

Ægteparret købte det første hotel i 1994 og ejer i dag ni danske hoteller: Hotel Plaza, Hotel Ansgar, Hotel Windsor, Domir og Ydes i Odense, Hotel Park i Middelfart, Hotel Gestus i Ålborg, Hotel Saxildhus i Kolding og Hotel Søpark i Maribo.

Relaterede artikler:

Dansk hotelkæde bliver større

Ny liste over Danmarks rigeste hotelejere

Ingen danske hoteller helt til tops hos Michelin