Australske Adina Apartment Hotels fik i 2005 debut i Europa med åbning i Budapest og København – her er det hotellet i København. Foto: Adina.

Hotelkæde vokser med 50 hoteller i Europa

Den australske hotelkæde Adina Apartment Hotels har planer om yderligere 50 europæiske hoteller i Europa – kæden er allerede i København.

Frem mod 2025 forventer australske Adina Apartment Hotels at gennemføre sin største ekspansion på det europæiske marked. De 50 nye hoteller vil næsten være en femdobling i Europa, hvor kæden i dag har 11 hoteller. Adina Apartment Hotel åbnede i København i 2005 med 128 hotellejligheder.

Adina begyndte at etablere sig i Europa i 2005, udover hotellet i København åbnede det samme år også i Budapest. Disse hoteller fik følgeskab af Adina-hoteller i primært Tyskland med åbninger i blandt andet Berlin, Frankfurt, Hamborg, Leipzig og Nürnberg.

De kommende par år vil Adina vokse yderligere på det store tyske marked med hoteller i Düsseldorf, Freiburg, Köln, München og Stuttgart samt i den østrigske hovedstad, Wien. Herefter kommer yderligere 30 nye hotelprojekter rundt omkring i Europa i de kommende år.

I spidsen for ekspansionen af Adina Apartment Hotels på det tyske marked, står kædens udviklingsdirektør i Europa, Matthias Niemeyer. Han skal nu føre kædens vækststrategi videre ud i Europa. Matthias Niemeyer siger:

”Adina Apartment Hotels kendetegnes ved et fleksibelt koncept. Hvert hotel tilbyder mødelokaler samt fitness- og spaområde, hvor det er muligt. Vi bestræber os på at integrere et lokalt touch i indretning og stil, men er også tro mod vores australske rødder. Et godt eksempel på vores tanker bag indretningen er vores hotel i København, som netop har fået en totalrenovering.”

Del af stor australsk hotelkoncern
Der er indtil videre 11 Adina Apartment Hotels i Europa og 21 i Australien. Adina Apartment Hotels er et hotelvaremærke i Toga Far East Hotels (TFE Hotels), et samarbejde mellem Toga Group i Sydney og Far East Hospitality i Singapore.

TFE regnes som fjerdestørste hoteloperatør i Australien og omfatter varemærker som Medina Serviced Apartments, Rendezvous Hotels, Vibe Hotels, Travelodge Hotels og Hotel Kurrajong Canberra. Totalt har TFE Hotels 10.000 hotellejligheder og hotelværelser fordelt på 70 hoteller i 8 lande.

Relaterede artikler:

Københavnsk hotel får ny direktør

To københavnske hoteller topper hos Hotels.com

Minister vil undersøge bookingportaler

x

Læs Også

Danmarks største hotel bliver lidt mindre

Til juni næste år åbner Danmarks største hotel med 1.203 værelser – det er 17 mindre end bebudet. Hotelkæden CabInn er endnu ikke klar med navnet på direktøren for det nye kæmpehotel. I Ørestad kommer yderligere 800 værelser.

Lufthavnshotel får ny direktør og opgraderes for millioner

Et af de tre hoteller tæt på Københavns Lufthavn har netop fået ny direktør - Quality Airport Hotel Dan skal nu istandsættes for millioner.

Millioninvestering giver hotel nye kunder

I kampen om gæster på high end-hoteller, har Københavns største hotelgruppe brugt millioner på at forædle hotellet 71 Nyhavn. Det har gjort high end-hotellet til gruppens dyreste i værelsespriser.

Scandic åbnede årets største hotel i København

Med 370 værelser er Scandic Kødbyen det største nye hotel til at åbne i København i år. I alt får landets største hotelkæde i disse år 5 nye hoteller, herunder dets største udenfor København.

To nye hoteller i Reykjavik

Den islandske hovedstad, Reykjavik, har fået to helt nye luksushoteller, der samlet set øger byens kapacitet med over 150 hotelværelser.

Staten og kommunerne på jagt efter 135 hoteller

Den 1. januar vil Statens og Kommunernes Indkøbsservice indgå en ny 24 måneders aftale med 135 hoteller over hele landet. Aftalen har en værdi af 300 millioner kroner.