Australske Adina Apartment Hotels fik i 2005 debut i Europa med åbning i Budapest og København – her er det hotellet i København. Foto: Adina.

Hotelkæde vokser med 50 hoteller i Europa

Den australske hotelkæde Adina Apartment Hotels har planer om yderligere 50 europæiske hoteller i Europa – kæden er allerede i København.

Frem mod 2025 forventer australske Adina Apartment Hotels at gennemføre sin største ekspansion på det europæiske marked. De 50 nye hoteller vil næsten være en femdobling i Europa, hvor kæden i dag har 11 hoteller. Adina Apartment Hotel åbnede i København i 2005 med 128 hotellejligheder.

Adina begyndte at etablere sig i Europa i 2005, udover hotellet i København åbnede det samme år også i Budapest. Disse hoteller fik følgeskab af Adina-hoteller i primært Tyskland med åbninger i blandt andet Berlin, Frankfurt, Hamborg, Leipzig og Nürnberg.

De kommende par år vil Adina vokse yderligere på det store tyske marked med hoteller i Düsseldorf, Freiburg, Köln, München og Stuttgart samt i den østrigske hovedstad, Wien. Herefter kommer yderligere 30 nye hotelprojekter rundt omkring i Europa i de kommende år.

I spidsen for ekspansionen af Adina Apartment Hotels på det tyske marked, står kædens udviklingsdirektør i Europa, Matthias Niemeyer. Han skal nu føre kædens vækststrategi videre ud i Europa. Matthias Niemeyer siger:

”Adina Apartment Hotels kendetegnes ved et fleksibelt koncept. Hvert hotel tilbyder mødelokaler samt fitness- og spaområde, hvor det er muligt. Vi bestræber os på at integrere et lokalt touch i indretning og stil, men er også tro mod vores australske rødder. Et godt eksempel på vores tanker bag indretningen er vores hotel i København, som netop har fået en totalrenovering.”

Del af stor australsk hotelkoncern
Der er indtil videre 11 Adina Apartment Hotels i Europa og 21 i Australien. Adina Apartment Hotels er et hotelvaremærke i Toga Far East Hotels (TFE Hotels), et samarbejde mellem Toga Group i Sydney og Far East Hospitality i Singapore.

TFE regnes som fjerdestørste hoteloperatør i Australien og omfatter varemærker som Medina Serviced Apartments, Rendezvous Hotels, Vibe Hotels, Travelodge Hotels og Hotel Kurrajong Canberra. Totalt har TFE Hotels 10.000 hotellejligheder og hotelværelser fordelt på 70 hoteller i 8 lande.

Relaterede artikler:

Københavnsk hotel får ny direktør

To københavnske hoteller topper hos Hotels.com

Minister vil undersøge bookingportaler

x

Læs Også

EU stiller nye krav til Airbnb

EU-Kommissionen har givet Airbnb til udgangen af august til at svare på nye forbrugerklager over vildledende forretningsmetoder. Horesta tilfreds med skærpet EU-holdning.

Kæde af luksushoteller bliver lidt større

Small Luxury Hotels of the World har den sidste måneds tid fået nye medlemmer i England, Frankrig, Kina og USA af den eksklusive klub. Der er kun to SLH-hoteller i Danmark.

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Den danske lavpriskæde Zleep skal have nyt hotel med nyt koncept med hotellejligheder. Hotellet med 112 værelser åbner i 2020. Kæden har netop ansat salgsdirektør.

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.

Kendt hotel blev større

”Lavprisselskaberne fra Aalborg Lufthavn er blandt vores største konkurrenter,” siger direktøren for berømte Ruths Hotel i Gammel Skagen, der netop har fået seks nye værelser.