Australske Adina Apartment Hotels fik i 2005 debut i Europa med åbning i Budapest og København – her er det hotellet i København. Foto: Adina.

Hotelkæde vokser med 50 hoteller i Europa

Den australske hotelkæde Adina Apartment Hotels har planer om yderligere 50 europæiske hoteller i Europa – kæden er allerede i København.

Frem mod 2025 forventer australske Adina Apartment Hotels at gennemføre sin største ekspansion på det europæiske marked. De 50 nye hoteller vil næsten være en femdobling i Europa, hvor kæden i dag har 11 hoteller. Adina Apartment Hotel åbnede i København i 2005 med 128 hotellejligheder.

Adina begyndte at etablere sig i Europa i 2005, udover hotellet i København åbnede det samme år også i Budapest. Disse hoteller fik følgeskab af Adina-hoteller i primært Tyskland med åbninger i blandt andet Berlin, Frankfurt, Hamborg, Leipzig og Nürnberg.

De kommende par år vil Adina vokse yderligere på det store tyske marked med hoteller i Düsseldorf, Freiburg, Köln, München og Stuttgart samt i den østrigske hovedstad, Wien. Herefter kommer yderligere 30 nye hotelprojekter rundt omkring i Europa i de kommende år.

I spidsen for ekspansionen af Adina Apartment Hotels på det tyske marked, står kædens udviklingsdirektør i Europa, Matthias Niemeyer. Han skal nu føre kædens vækststrategi videre ud i Europa. Matthias Niemeyer siger:

”Adina Apartment Hotels kendetegnes ved et fleksibelt koncept. Hvert hotel tilbyder mødelokaler samt fitness- og spaområde, hvor det er muligt. Vi bestræber os på at integrere et lokalt touch i indretning og stil, men er også tro mod vores australske rødder. Et godt eksempel på vores tanker bag indretningen er vores hotel i København, som netop har fået en totalrenovering.”

Del af stor australsk hotelkoncern
Der er indtil videre 11 Adina Apartment Hotels i Europa og 21 i Australien. Adina Apartment Hotels er et hotelvaremærke i Toga Far East Hotels (TFE Hotels), et samarbejde mellem Toga Group i Sydney og Far East Hospitality i Singapore.

TFE regnes som fjerdestørste hoteloperatør i Australien og omfatter varemærker som Medina Serviced Apartments, Rendezvous Hotels, Vibe Hotels, Travelodge Hotels og Hotel Kurrajong Canberra. Totalt har TFE Hotels 10.000 hotellejligheder og hotelværelser fordelt på 70 hoteller i 8 lande.

Relaterede artikler:

Københavnsk hotel får ny direktør

To københavnske hoteller topper hos Hotels.com

Minister vil undersøge bookingportaler

x

Læs Også

Dansk firma bag ny Marriott-hotel i Norge

Det danske hoteldriftsselskab Core Hospitality skal stå for driften af kommende Marriott-hotel i Bergen – Core åbner selv et tilsvarende hotel i København næste år.

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

Kendt kæde af boutiquehoteller atter i Skandinavien

For 10. år i træk er amerikanske Kimpton Hotels i disse dage på årligt salgsbesøg i København, Stockholm og Oslo. Kæden er på vej med sit andet europæiske hotel – og har også kig på Skandinavien.

Storaktionær vil væk fra Hilton

Den største aktionær i Hilton mangler mange milliarder for at kunne betale kommende gældsposter og vil derfor sælge sine 26 procent af Hilton Worldwide Holdings.

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn

Danmarks største hotelkæde åbner i 2021 nyt hotel med 357 værelser ved Københavns Lufthavn. I alt har kæden fem nye danske hotelprojekter på vej med over 2.000 værelser.

København er måske billigere end Stockholm

Nu er det hverdag igen, og i begge byer var hotelpriserne i bund i selve påsken, men også her så det ud til at være billigst i København. Booking.com giver en pejling, der overrasker.