Superior Cockpit Room er navnet på en netop ibrugtagen suite på lufthavnshotellet Haneda Excel Hotel ved Tokyos største lufthavn, Haneda. Foto: Haneda Excel Hotel Tokyu.

Hotelsuite med egen cockpit-simulator

Begrebet ”A Room With A View” får ny betydning på hotel ved Tokyos Haneda-lufhavn. I en af suiterne er der nu installeret en cockpit-simulator, der kan bookes for en oplevelse på 90 minutter.

Her en god ide til Guldsmeden Hotels, Scandic Hotels eller Nordic Choice Hotels, der alle er ved at få opført hoteller ved Københavns Lufthavn; en cockpit-simulator i et hotelværelse (se link til artiklen under denne historie)

Cockpit-simulatoren på Superior Cockpit Room på Haneda Excel Hotel er en Boeing 737-800, dog ikke MAX-versionen, og oplevelsen på 90 minutter med instruktør kan bookes for knap 1.900 kroner – væsentligt mindre end hvad samme tid i en rigtig simulator ville koste. Simulator-turene sker om eftermiddagen.

Klik for stort format. Sådan ser instrumenter og udsigten ud fra B737-simulatoren på lufthavnshotellet ved Tokyo Haneda. Foto: Haneda Excel Hotel Tokyu.

Vil man også bo i selve Superior Cockpit Room på Haneda Excel Hotel med simulatoren koster det blot 1.600 kroner, skriver CNN.com og tilføjer, at simulatoren ikke virker uden instruktøren. Ligeledes er der dækket for til instrumenter og så videre, så man for eksempel ikke kan sove i en af cockpit-stolene.

Ifølge hotellets PR-manager har det kostet hotellet 92.000 dollars, cirka 616.000 kroner, at købe og få simulatoren installeret på hotelværelset.

Hotellet valgte at få simulatoren for at udskille fra nogle af de andre hoteller omkring Haneda-lufthavnen – og for dermed blandt andet at tiltrække luftfarts-entusiaster samt fastholde en anden typisk kundegruppe, transfer-passagerer.

Skandinavisk design
Hotellet hedder Haneda Excel Hotel Tokyu, Tokyu er navnet på koncernen, hotellet hører under, ikke en forkert stavet version af navnet på den japanske hovedstad.

Hotellets hjemmeside oplyser, at det er direkte forbundet til Tokyo Haneda Airport Terminal 2. På hjemmesiden står der også, at hotellet er indrettet med ”en afslappende og varm skandinavisk-inspireret atmosfære.”

Haneda Excel Hotel Tokyu har 387 værelser og suiter på sine syv etager med flot udsigt over såvel lufthavnen som bugten Tokyo Bay, hedder det på hjemmesiden.

Relaterede artikler:

Guldsmeden får nyt københavner-hotel

SAS til Kina og Japan med færre stewardesser

Her er verdens dyreste rejsebyer