Qatar Airways er største leverandør af flysæder til Discovery Travel og Peacock Travel, så flyselskabet var naturligvis  på plads for at ønske til lykke med de nye lokaler. Ejer af rejsebureauerne, Estelle Torp, står i midten med Qatar Airways-kollegerne, fra venstre, Lisa Bilde, landechef Pia Lind, Karin Wellington-Ipsen og Christina Borring. Foto: Henrik Baumgarten.

Housewarming hos danske luksusrejsebureauer

Discovery Travel og Peacock Travel, der årligt sælger for over 110 millioner kroner i den rigtig dyre ende af skalaen, havde mandag housewarming på samme adresse i Hellerup.

Peacock Travel har forladt adressen på Strandvejen i Hellerup, hvor bureauet havde været siden 2015, og er flyttet sammen med kollegerne fra Discovery Travel, der har samme ejer.

Klik for stort format. Billetkontoret har siden Discovery Travels start været dets billetudsteder og var til mandagens reception repræsenteret af administrerende direktør, Carsten Lindholm Pedersen, mens vicesalgschef Anette Macallan netop har rundet 31 år hos Air France KLM. Pernille Lerberg, der i sin tid grundlagde Nyhavn Rejser, er i dag hos Discovery og Peacock, hvor Jesper Kiil blandt andet er bureauernes krydstogtekspert. Foto: Henrik Baumgarten.

Dermed er de 16 medarbejdere i de to high end-rejsebureauer nu under samme tag på Hellerupvej 51.

Det blev mandag markeret med housewarming med deltagelse af nogle af rejsebureauernes over 5.000 årlige kunder samt vigtige samarbejdspartnere som Air France KLM, Emirates, Qatar Airways og Singapore Airlines.

Næste år er det 25 år siden, at Estelle Torp åbnede Discovery Travel sammen med sin mand, Christian Torp, der ved sin død i januar i år også var administrerende direktør for Peacock Travel som ægteparret købte i 2011.

For at få plads til medarbejderne fra Peacock Travel har Estelle Torp købt en butik i samme ejendom på Hellerupvej, hvor Discovery i forvejen havde til huset. Der er endnu en butik i stueetagen i samme bygning; den håber Estelle Torp at have overtaget næste år – hvor hun udover jubilæet med Discovery også kan fejre sin egen 60 års fødselsdag.

Om årsagen til at de to rejsebureauer skulle flytte sammen, har Estelle Torp tidligere sagt til STANDBY.dk:

”Når man som os i Discovery og Peacock sælger rejser til ofte mange millioner kroner er det også vigtigt, at vores adresse har et touch af eksklusivitet så vi præsenterer os pænt overfor kunder, leverandører og samarbejdspartnere på en forholdsvis diskret adresse.”

De største rejsemål for Discovery og Peacock er destinationer i Den Indiske Ocean som Mauritius, Seychellerne og Sri Lanka, hvor Estelle Torp er født. Andre topdestinationer tæller Afrika og Asien, herunder Indokina.

Rejsebureauernes omkring 5.000 årlige gæster betaler i snit 50.000 kroner for en rejse – men den endelige pris kan også komme op i millionklassen.

Takker nej til købstilbud
Rejsebureauerne Discovery Travel, Peacock Travel og Tech2Tech er samlet under paraplyen Exclusive Travel Collection.

Til sammenkomsten hos sammenbragte Discovery og Peacock, sagde eneejer Estelle Torp i går til STANDBY.dk, at resultatet for rejsebureauerne for sidste år ikke blev så godt som ønsket.

”Men jeg har en kompetent bestyrelse, management board, som rådgivere; vi får til tider købshenvendelser, men de har ingen interesse. Jeg er så glad for mine rejsebureauer og de dygtige medarbejdere – og jeg har efter Christian døde atter fået et godt liv, ikke mindst takket være min fantastiske familie og kolleger.”

Relaterede artikler:

Rejsebureauer flytter sammen

Qatar Airways takkede rejsebranchen

”Sri Lanka er Østen samlet på én ø”