Frontfacaden på det nye luksushotel InterContinental Rome Ambasciatori Palace i Rom. Foto: IHG Hotels & Resorts

IHG åbner to luksushoteller i Rom

IHG åbnede i marts i år et nyt luksushotel i Rom, og i maj slår den store hotelkæde dørene op for endnu et luksuriøst hotel i samme by. De to hoteller får tilsammen over 250 værelser.

Rom bliver i indeværende forår beriget med to helt nye luksushoteller.

Det er den britiske multinationale hotelkoncern IHG (InterContinental Hotels Group) Hotels & Resorts, der står bag de to hoteller med navnene Six Senses Rome og InterContinental Rome Ambasciatori Palace.

Six Senses Rome åbnede allerede 16. marts i år og er IHGs første byhotel i Italien, der har fokus på både bæredygtighed og wellness. Hotellet er fyldt med romerske antydninger, og nogle af værelserne har de ikoniske siddepladser i marmor i Triclinium-stil på terrasserne. I soveværelset er sengenes madrasser skræddersyede og økologiske.

Hoteller har i alt 96 værelser – herunder 12 forskellige værelsestyper med blandt andet tre individuelt designede signatursuiter. Når gæsterne bliver sultne, kan de fornøje sig med mad kreeret ud fra lokale kulinariske traditioner – uanset om det er på BIVIUM Restaurant-Café-Bar, der er åben hele dagen, eller oppe på NOTOS Rooftop. Der kan blandt andet sættes tænder i en romersk imperium-inspireret fem-retters menu.

Hotel i historisk bygning
Det andet nye luksushotel i Rom, InterContinental Rome Ambasciatori Palace, åbner i maj 2023. Hotellet er beliggende i hjertet af Rom på den legendariske Via Veneto, og bygningen blev oprindeligt bygget i 1900 til brug for ambassadører, der opholdte sig i Rom. I 1946 blev bygningen omdannet til bibliotek for den amerikanske ambassade.

Hotellet får 160 værelser og luksussuiter i en stil, der kombinerer neo-klassiske detaljer med moderne design. Gæsterne vil dermed få både charme og historisk pragt, lyder det.

Gæsterne på luksushotellet vil kunne nyde mad på Scarpetta NYC, der vil servere lækre italienske og amerikanske retter til frokost og aften i ægte, intime og hyggelige omgivelser. Herudover vil hotellet byde på Charlie´s Rooftop og Anita’s Bar and Lounge.

Første nye luksushoteller i mange år
Jane Mackie, dirketør for luksus- og livsstilsbrands hos IHG, fortæller, at 2023 er et vidunderligt spændende år for IHG Hotels & Resorts i Rom.

”Med vores to nye fantastiske hoteller og et væld af restauranter, der åbner, er der mange grunde til at udforske ’den evige stad’. Byen har ikke set dette niveau af splinternye luksushoteller åbne i mange år,” siger hun.

”Rom blander problemfrit de antikke og de moderne stilarter, der har inspireret arkitektur, design og modetrends over hele verden – og IHGs to nye hoteller er væsentligt fremme på niveauet af dybde og variation af luksus, med noget der passer til præferencer som livsstil og beliggenhed fra forskellige luksusrejsende.”

Åbningen af de to nye luksushoteller i Rom er tilføjelser til de over 450 hoteller i IHGs luksus- og livsstilsportefølje, der er en af de største i branchen. Prisen for en overnatning er også i den høje ende med henholdsvis 745 euro (5.550 kroner, red.) for en nat hos InterContinental Rome Ambasciatori Palace og 1.437 euro (10.707 kroner, red.) for en nat hos Six Senses Rome.

 

Relaterede artikler:

Hotelkoncern mistede data i hackerangreb

Europa får 447 nye hoteller i år

Vestlige hotelkæder bremser nye hoteller i Rusland