Islandsk flyselskab satser på Chicago

WOW air udvider med en ny nordamerikansk destination. Fra den 13. juli kan danskerne tage turen til USAs tredjestørste by for lave priser.

WOW air lancerer sin tiende transatlantiske rute og tilføjer Chicago til selskabets destinationer i Nordamerika. WOW airs stifter og ejer Skuli Mogensen regner med, at Chicago bliver en af sensommerens store favoritter: ”Chicago er en spændende og kulturel by, der byder på lidt af det hele, bl.a. på musik- og teaterscenen. Som USAs tredjestørste by er der er noget for alle, uanset om man ønsker en storbyferie med shopping, eller om man ønsker en kulturel oplevelsestur”.

Som på de andre transatlantiske ruter flyver WOW air med en kort mellemlanding i Island. De rejsende har med WOW Stopover også muligheden for at planlægge et par dage i Islands natur, før rejsen går videre til destinationer som bl.a. Miami, Los Angeles, San Francisco og New York.

I 2016 havde WOW air 1.688.773 passager, hvilket svarer til en passagertilvækst på 130% i forhold til året før. Selskabet har øget kapaciteten med køb af fire nye Airbus A321 og selskabets første A321neo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.