Islandsk flyselskab satser på Chicago

WOW air udvider med en ny nordamerikansk destination. Fra den 13. juli kan danskerne tage turen til USAs tredjestørste by for lave priser.

WOW air lancerer sin tiende transatlantiske rute og tilføjer Chicago til selskabets destinationer i Nordamerika. WOW airs stifter og ejer Skuli Mogensen regner med, at Chicago bliver en af sensommerens store favoritter: ”Chicago er en spændende og kulturel by, der byder på lidt af det hele, bl.a. på musik- og teaterscenen. Som USAs tredjestørste by er der er noget for alle, uanset om man ønsker en storbyferie med shopping, eller om man ønsker en kulturel oplevelsestur”.

Som på de andre transatlantiske ruter flyver WOW air med en kort mellemlanding i Island. De rejsende har med WOW Stopover også muligheden for at planlægge et par dage i Islands natur, før rejsen går videre til destinationer som bl.a. Miami, Los Angeles, San Francisco og New York.

I 2016 havde WOW air 1.688.773 passager, hvilket svarer til en passagertilvækst på 130% i forhold til året før. Selskabet har øget kapaciteten med køb af fire nye Airbus A321 og selskabets første A321neo.