Jamaica hitter som ny vinterdestination

Foto: Peter Malmrup.

Foto: Peter Malmrup.

Star Tour sender den første Dreamliner til Jamaica i december, og det bliver første gang nogensinde, den caribiske ferieø kan nås med direkte fly fra Danmark.

Flyvetiden er dermed forkortet med op til seks timer og interessen har været stor for den ’nye’ destination den kommende vinter.

”Vi har solgt 7 ud af 10 rejser på nuværende tidspunkt, og regner med at sende ca. 2.500 danskere til Jamaica denne vinter. Det er især folk, der kan lide at opdage nye steder, som har været foregangsmænd på destinationen”, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour tilbyder 15 hoteller på Jamaica, inklusive fem RIU hoteller, der er kendt for høj kvalitet. De to primære feriemål, Negril og Montego Bay tilbyder ægte caribisk stemning, hyggelige restauranter og barer, og adskiller sig ved, at Negril er en by centreret om turisme mens Montego Bay er en ’rigtig’ by med masser af hverdagsliv.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.