Juleferie i varmen hitter

I_0264018Thailand er den store vinder i forhold til sidste jul og nytår, og Star Tour har lige nu solgt 35% flere rejser til Thailand i juleferien end sidste år på samme tid.

”Totalt har vi solgt otte af ti oversøiske rejser over julen, og syv af ti af de ikke-oversøiske, og der er specielt stor interesse for Thailand. Det er både børnefamilier og par, der fejrer julen her i år”, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Af ikke-oversøiske destinationer er det Kap Verde og Dubai, der har størst stigning og desuden er Egypten tilbage på programmet – sidste år var der ingen jule- og nytårsrejser til Egypten pga. uro, og salget startede først i januar.

Top fem over mest populære jule og nytårsdestinationer: 1 Gran Canaria, 2 Tenerife, 3 Thailand, 4 Kap Verde, 5 Egypten.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.