Honor Resort Yun Shun Dali med 23 værelser og suiter i det østlige Kina er nyt medlem af SLH. Blandt dets attraktioner er golfbanen Canghai Golf International Community. Foto: Small Luxury Hotels of the World.

Kæde af luksushoteller bliver lidt større

Small Luxury Hotels of the World har den sidste måneds tid fået nye medlemmer i England, Frankrig, Kina og USA af den eksklusive klub. Der er kun to SLH-hoteller i Danmark.

Med tilgang af fire nye medlemmer i sidste måned er Small Luxury Hotels of the World, SLH, igen blevet lidt større. Sammenslutningen har over 500 hoteller i 80 lande verden rundt – i Danmark er de to eneste medlemmer Kokkedal Slot nord for København og Tivolis Nimb Hotel.
Small Luxury Hotels of the World har i øvrigt danske Cartsen Lima Christensen som salgsdirektør for Europa, Mellemøsten og Afrika.

De fire nye SLH-hoteller er Monkey Island Estate ved Bray On Thames tæt på Windsor i England, Le Mas Candille i sydfranske Mougins, Honor Resort Yun Shun Dali i Kina samt i det sydlige Californien, The Pantai Inn i La Jolla.

Med navnet Monkey Island Estate ved Bray On Thames tæt på Windsor med kongeslottet har det nye engelske SLH-medlem 41 værelser. Det genåbner til august efter en omfattende renovering af hotellet, der ligger på en ø i selve floden Thames. Der er kun adgang til hotellet via en gangbro eller med båd.

Le Mas Candille i Mougins i sydfranske Provence tilbyder 38 værelser og syv suiter. Det 5-stjernede boutiquehotel med en Michelinstjerne-restaurant ligger omgivet af cyprestræer og olivenlunde. Middelalderbyen Mougins har engang haft Pablo Picasso blandt sine indbyggere. Selve hotellet har pool, spa, Jacuzzi og sauna. Tæt på Mougins ligger også parfumebyen Grasse samt strandene ved St. Tropez.

Udenfor Europa: Kina og USA
Honor Resort Yun Shun Dali med 23 værelser og suiter ligger i det østlige kinesiske grænseområde tæt på Burma, Laos og Vietnam. Dali ligger tæt på søen Erhai Lake og har udsigt til bjerget Cangshan Mountain. Blandt det nye SLH-medlems attraktioner er nærheden til golfbanen Canghai Golf International Community. Hotellet har naturligvis en golf-simulator, pool med glasbund, en vin- og cigarbar samt et tehus.

Udenfor La Jolla i det sydlige Californien ligger The Pantai Inn med 30 suites og kottager, inspireret af Bali og indrettet med møbler fra den indonesiske ø. Det ligger ud til Stillehavskysten, hotellets have har statuer fra Bali – og nærmeste storby er San Diego.

Relaterede artikler:

Dansker bliver salgsdirektør for fornem hotelkæde

Kæde af luksushoteller får nye medlemmer

Ny pris til Nimb Hotel