Anders Lau Nielsen er ny Director, Indirect Business Scandinavia i Avis Budget Group.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Anders Lau Nielsen er netop skiftet fra BCD Travel, hvor han senest har haft titel af Director Client Management, Nordics, til sit nye job som Director, Indirect Business Scandinavia for biludlejningsselskabet Avis Budget Group.

Om baggrunden for Anders Lau Nielsens nye job siger kommerciel direktør i Skandinavien for Avis Budget Group, Lars Dissing, til standby.dk:

”Vores norske kollega, der hidtil havde været chef for Indirect Business Scandinavia, har fået nyt ansvarsområde hos os. Derfor skulle vi bruge en afløser, vi annoncerede og fik rigtig mange gode ansøgninger. Vi valgte Anders på grund af hans brede kendskab til store dele af rejsebranchen, hvor han har stor erfaring.”

Indirect Business er et stort forretningsområde i Skandinavien for Avis Budget Group. ”Vi har mange kundesegmenter hos os; et af dem dækker det store område med Indirect Business, hvor Anders som ny chef sammen med en key account manager skal arbejde med vores partnerskaber på skandinavisk plan. Det område dækker blandt andet turoperatører og brokers, et område hvor vi har god omsætning,” siger Lars Dissing.

Anders Lau Nielsen kom til BCD Travel i starten af 2007 og har i sine år i det store erhvervsrejsebureau haft titler som Commercial Director Denmark, Director Relationship management, Nordic Area, og Manager Operation & Shared Services, Nordic Region.

Anders Lau Nielsen har gennem årene været en af BCD Travels mest kendte profiler i Danmark. Det samme var Per Markussen, der i 2016 blev opsagt fra sit job hos BCD som Vice President Commercial. Han blev senere på året salgsdirektør i Danmark for amerikanske Enterprise Biludlejning.

Avis Budget er blandt de største
På årsbasis køber Avis Budget-gruppen i Danmark omkring 7.500 nye biler, der i snit kører for biludlejningsgiganten i seks måneder. På skandinavisk plan køber Avis Budget 20.000 biler om året.

Den danske biludlejningsbranche omsætter for over 1,3 milliarder kroner. Europcar har 1/3 af markedet, mens Avis, Enterprise, Hertz og Sixt har en tredjedel, resten er hos lokale biludlejere landet over.

Relaterede artikler:

Fyret rejsebureau-chef får nyt topjob

Hertz skifter salgschef i Danmark

Høstfesten kom i hus