Den 42-årige Casper Bock er netop begyndt som ny salgsdirektør for det 4-stjernede hotel Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg. Privatfoto.

Kendt salgschef tilbage hos Radisson

Sidste år stoppede Casper Bock som salgschef for stort Radisson-hotel i Danmark for at stå i spidsen for salget i dansk iværksættervirksomhed – nu er han tilbage hos Radisson som salgsdirektør på et andet hotel.

Efter syv år som salgschef for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus sagde Casper Bock sidste år farvel og tak for fra 1. juli at blive salgsdirektør i den danske iværksættervirksomhed Gaest.com, hvis dagsorden er at gøre for mødelokaler, hvad Airbnb har gjort for overnatningssteder.

Men jobbet hos Gaest blev ikke den forventede succes, og med udgangen af december sidste år lukkede Gaest sin danske salgsafdeling. Det betød blandt andet, at Casper Bock skulle finde nyt arbejde.

Det har han gjort nu – i dag har 42-årige Casper Bock første arbejdsdag som salgsdirektør for det 4-stjernede hotel Radisson Blu Papirfabrikken Silkeborg, der har 100 værelser.

”Efter jeg blev fritstillet hos Gaest skulle jeg finde ud af, hvad der så skulle ske. Jeg talte med forskellige personer i mit netværk, blandt andet den nye direktør for hotel Papirfabrikken, Jesper Madsen, som jeg kender fra tiden hvor vi arbejdede sammen på Radisson-hotellet i Aarhus,” siger Casper Bock til STANDBY.dk – han er uddannet receptionist fra Plaza-hotellet ved Københavns hovedbanegård og var før han kom til Radisson i Aarhus hos hotelkæderne Choice og Accor i København.

Nyoprettet stilling
Papirfabrikken åbnede som hotel i 2002, det har 30 fastansatte medarbejdere og udover værelserne også restaurant samt seks mødelokaler med plads til i alt 350 gæster.

Hotel Papirfabrikken blev sidste år solgt til Silkeborg IF Invest. Det skete ved SIF’s overtagelse af Jysk Park, hjemmebane for superligaholdet Silkeborg. De nye ejere af hotellet vil blandt andet bruge det nye stadions konferencemuligheder. Jysk Park har plads til konferencer med op til 7-800 gæster og her er Papirfabrikken tiltænkt en nøglerolle i Silkeborg IF Invests bestræbelser på at udnytte de nye konferencemuligheder på Jysk Park.

”I mit nye job som salgsdirektør skal vi udover at sælge hotellets værelser og hotellets egne konferencemuligheder have fokus på at tilbyde VIP-faciliteterne på Jysk Park til blandt andet konferencer. Derfor skal vi nu have yderligere fat i potentielle erhvervs- og forretningskunder, der kan bruges vores super faciliteter her på hotellet samt på Jysk Park,” siger Casper Bock, der privat bor tæt på Silkeborg.

Hans stilling som salgsdirektør på Papirfabrikken er nyoprettet. Oprindeligt havde hotellet egen salgsafdeling, men den blev nedlagt og aktiviteterne flyttet til det større Radisson-hotel i Aarhus. Men de nye ejere af Papirfabrikken har ønsket at hotellet atter skulle have sin egen lokalt forankrede salgsafdeling – derfor blev stillingen som salgsdirektør oprettet.

Relaterede artikler:

Kendt hotelsalgschef skifter til deleøkonomi
Gaest.com lukker salgsafdeling i Danmark
Kendt hotel får ny direktør

Hotelkæde skifter navn