Det danske rejsebureau Snescooterrejser.dk arrangerer blandt andet rejser til Lapland nord for Polarcirklen i Finland. Foto: snescooterrejser.dk

Klar med nye snescooterrejser

Dansk rejsebureau med speciale i snescooterrejser køreklar med ny hjemmeside med flere rejser til nord for Polarcirklen.

I snart 20 år har Henrik Tang drevet sit hurtigkørende rejsebureau Snescooterrejser.dk ligesom han også har hjemmesiderne skitour.dk og motour.dk

Henrik Tangs rejsebureauer har hjemme i nordjyske Fårup, hvorfra der med ham som rejseleder blandt andet arrangeres snescooter-safaris til Finland. Rejserne kommer op til 200 kilometer nord for Polarcirklen i den finske del af Lapland, oplyser han.

Snescooterrejser.dk har netop præsenteret sit nye udbud af rejsemuligheder med snescooterrejser – den korteste er på fire dage i den finske vildmark. Områderne i Lapland har mellem halvanden og to meter sne – og på de lange ture køres der 100-130 kilometer hver dag på snescooter, lyder det.

Vil gæsterne prøve noget andet end snescooters tilbydes blandt andet hundeslædesafari, is go-cart kørsel, overnatning på et ishotel, sauna og wellness, alpint skiløb i Finlands største skianlæg, mulighed for langrend eller isfiskeri.

Grupperejser i sneen
Snescooterrejser.dk organiserer også grupperejser for snescooterkørsel i lukkede grupper med fra 10 til 70 personer. Det kan være studierejser, workshops eller blot en aktiv team-building tur.

Typisk kører gæsterne på snescootere med cirka 80 hestekræfter – men rækker evner og modet til det, kan der også tilbydes kraftigere snescooters med 120 hestekræfter.

Selv siger Henrik Tang om sin baggrund: ”Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 1986 med rejsebureaudrift, personaleledelse, produktion og salg af specialrejser. Jeg har arbejdet som guide og rejseleder på forskellige typer rejser og med forskellige typer transportmiddel. Jeg har derfor igennem mit arbejde et detaljeret kendskab til branchen og et godt netværk af partnere i det meste af verden.”

Relaterede artikler:

Skirejsebureau vil lave firmarejser

Rejsebureau skifter navn

Varm sommer mindskede ikke salg af skirejser