Klar til evakuering i Alanya

Indtil videre er 4.000 hektar skov blevet flammernes bytte i nærheden af turistmålet Alanya i Antalya-provinsen. Ifølge salgsdirektør Stig Elling, Star Tour, er der for tiden mellem 1.500 og 2.000 danskere, på ferie i området og hvis man udvider området en lille smuile, kan man tælle op mod 6.000 danske ferierejsende, skriver jp.dk.

 

”Vi får løbende informationer fra de tyrkiske myndigheder om hvorledes branden udvikler sig, og vi er klar til at evakuere feriegæsterne, hvis det skulle blive nødvendigt”, siger han til Ritzau.

 

En række landsbyer i området er allerede evakueret, og på tv-stationen CNN-Turk har der været billeder af familier, som flygter fra ilden.

 

Der er stadig god afstand mellem brandene og de danske rejsemål, men rejsebureauerne følger situationen nøje for at holde deres gæster fri for både røg og flammer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.