Vitus Rejser er blandt udstillerne ved Aktie Ferie messen den kommende weekend i København. Foto: Vitus Rejser.

Klar til ny messe om Aktie Ferie

Lørdag og søndag den kommende weekend er rejsemagasinet Vagabond for anden gang på sporet af Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet i København, hvor der håbes på 6.000 besøgende.

Premieren på Aktiv Ferie messen sidste år blev publikumsmæssigt ikke den ventede succes, men Vagabond er på lørdag og søndag mellem klokken 10-17 klar til sit andet forsøg. Blandt andet er messen i år lagt en måned tidligere end ved premieren sidste år.

I år er der 55 udstillere i form af rejsebureauer og turistkontorer – og Vagabonds chefredaktør, Christian Adamsen, forventer6.000 besøgende mod 1.500 sidste år, siger han til STANDBY.dk

Publikumsmessen Aktie Ferie holdes igen i udstillingscentret Lokomotivværkstedet, tæt på shoppingcentret Fisketorvet og Dybbølsbro S-tog station. Som optakt til premieren på Aktiv Ferie sidste år, sagde Christian Adamsen: 

”Vagabond har fulgt forskellige trends siden vi startede, og set dem komme og gå. Men hvor mange tidligere tendenser har været konjunkturelle, fortsætter idéen om at være aktiv på sin ferierejse med at udvikle sig. Uanset indhold er aktiv ferie et segment, der kun vokser og vokser. Danskerne vil være aktive, når de rejser, og derfor arrangerer vi Danmarks første event for aktiv ferie.”

Flere kendte rejsebureauer
Blandt de deltagende rejsebureauer og turistkontorer den kommende weekend til Aktiv Ferie er blandt andre Adventure Trails, Bering Rejser, Destination Finland, Don Quijote Rejser, Jysk Rejsebureau, Kipling Travel, Mountain Adventures, MTB Adventure.dk, Norsk Rejsebureau, Papuga Cykelrejser, RichisAfrica, Ski Total, Topas Travel og Vitus Rejser.

Hertil kommer turistkontorer og repræsentationer som Grækenlands Turistbureau, Israels Turistbureau, Kroatiens Turistbureau og Slovakiets Turistbureau.

Ligeledes bliver der solgt rejseudstyr, der er nogle hoteller samt foreninger og forbund som Dansk Sportsdykker Forbund, Dansk Vandrelaug og Den Danske Skiskole.

Masser af rejseforedrag
Aktiv Ferie messen byder igen i år på en lang række rejseforedrag, mulighed for at prøve en række aktiviteter samt hente information og inspiration om aktive ferier.

Entreprisen til Aktiv Ferie er ligesom sidste år 100 kroner – købes billetten i forsalg via Vagabonds hjemmeside er der en rabat på 40 procent. Der er mere info om Aktie Ferie på hjemmesiden Vagabond.info

Vagabond, der i år fejrer 25 året for første udgivelse af sit rejsemagasin, har også hvert år sin rejsemesse for kvalitetsrejser i Øksnehallen i København. Messen, der har været holdt 15 gange, havde sidste år 17.000 besøgende.

Relaterede artikler:

Rigtigt indhold afgørende for rejsemesser

Atter stor tilslutning til rejsemesse

For få besøgende til aktiv feriemesse