Food Space er et af Københavns nyeste venues til møder og events. Foto: Madkastellet.

København får nyt eventsted

Food Space er navnet på et nyt venue i Kødbyen i København til for eksempel receptioner, fester, modeshows, middage og møder.

Bag Food Space står Madkastellet, der udlejer det nye venue i Slagtehusgade 11 som rent eventlokale, hvor arrangøren selv kan stå for forplejningen – eller købe dette fra Madkastellet. Der er rå murstensvægge i Food Space, der kan huse op til 150 personer til receptioner, fester, modeshows, middage og møder.

Food Space ligger i et 500 kvadratmeter gammelt slagtehus i Kødbyen i København, hvor Scandic Hotels netop har åbnet sit nyeste hotel i Danmark, Scandic Kødbyen.

Food Space er tænkt som et ’væksthus’ for partnerskaber og nytænkning inden for mad og spiseopleveler, hvor erfarne kræfter og undergrundsmiljøet skal krydsbefrugte hinanden, hedder det i pressemeddelelse.

For at skabe liv og leben, er det op til de, der lejer det nye eventlokale, om de selv står for mad og drikke, eller vil bruge Madkastellets madløsninger.

Over 70.000 gæster
Rasmus Pors, ejer og medstifter af Madkastellet, siger: ”Vi startede selv som madiværksættere – i Slagtehusgade 22, hvor vi stadig har eventlokaler – og trods mere end 15 års brancheerfaring, er det stadig den ånd, der driver os. Samtidig er vi ydmyge om, at vi er nødt til at sætte innovation og vitaminindsprøjtninger på formel, for at sikre, at det hele ikke går op i drift og afvikling.”

Sidste år trakterede vi mere end 70.000 gæster i vores eventcatering alene og med nye venues, tre nye restauranter og en nyåbnet kantinedivision, skal vi holde os selv til ilden. Vi har endnu flere projekter på tegnebrættet, og Slagtehusgade 11 er en ideel ramme, hvor vi både kan lære og lære fra os, siger Rasmus Pors.

Relaterede artikler:

Møder i Danmark for 26 milliarder kroner

Stor møde- og kongresmesse i Malmø

Nyt job til kendt rejsebrancheprofil