Camilla Tallerup er fra 1. april ny direktør for Trinity Hotel & Konference Center. PR-foto.

Konferencecenter klar med afløser for fyret direktør

Efter Kristelig Fagbevægelse-ejede Trinity Hotel & Konference Center i december opsagde direktøren, er man nu klar med afløseren: Camilla Tallerup, tidligere salgschef for netop Trinity.

Camilla Tallerup, der fra 1. april er ny direktør for Trinity Hotel & Konference Center ved Fredericia, kommer fra stilling det sidste halve års tid som salgs- og projektchef hos Messe C i Fredericia. Hun var tidligere været direktør på henholdsvis Sinatur Hotel Storebælt, Hotel Opus i Horsens og Vejle Center Hotel samt salgs- og marketingchef i 12 år på Trinity som hun nu vender tilbage til.

Camilla Tallerup afløser på Trinity hendes forgænger, Eva Ejlskov, der var Trinitys direktør fra 2014 til december sidste år. Her meddelte Trinity, at bestyrelsen havde indgået ”en gensidig aftale om fratrædelse med direktør Eva Ejlskov.”

Finn Vestergaard, bestyrelsesformand de seneste tre år og medlem af bestyrelsen i fem år for Trinity, sagde i december til STANDBY.DK:

”Selv om Trinity er et supersted med tilfredse gæster, ser vi behov for at forny Trinity-konceptuelt, herunder at kigge på bygningsrammen. Trinity har trods alt 30 år på bagen. Vi ejer blandt andet en grund, der er lige så stor som den grund, det nuværende Trinity ligger på.

Den nye direktør skal tænke kommercielt, så vi kan beholde Trinitys niche i markedet. Konkurrenterne er blandt andet Comwell Kolding, Hotel Koldingfjord, Hindsgavl Slot og Munkebjerg-gruppen,” sagde Finn Vestergaard, der til daglig er HR-direktør i ISS.

En stærk brancheprofil
I en pressemeddelelse fra Trinity i forbindelse med udnævnelsen af Camilla Tallerup, hedder det blandt andet, at Camilla Tallerup ”får ansvaret for at videreudvikle Trinity som hotel- og konferencecenter.”

I pressemeddelelsen siger bestyrelsesformand Finn Vestergaard:

”Camilla er en særdeles stærk brancheprofil, som bringer det rette miks af driftserfaring og udviklingskompetencer, og det er netop disse to parametre, vi har vægtet højt. Vi er overbeviste om at Camilla med sit kommercielle og kundefokuserede mindset vil være i stand til at tage Trinity ind i den næste fase til gavn for gæster, medarbejdere og ejere.”

Ejes af Kristelig Fagbevægelse
Trinity, der ejes af Krifa-koncernen (Kristelig Fagbevægelse), har ifølge sin hjemmeside 151 hotelværelser samt 31 mødelokaler, det største auditorium har plads til 212 personer.

I normale år omsætter Trinity for cirka 60 millioner kroner.

Relaterede artikler:

Kongrescenter fyrer direktøren og ser på fremtiden

Mødebranchen klar til nye tider efter genåbningen

Kendt hoteldirektør opsiger sin stilling

Tidligere SAS-formand køber konferencecenter