Økonomisk nedtur for broer

Selskabet, som er ejet af staten, meddeler, at sidste års overskud på 155 millioner kroner i år ventes reduceret til nul. Det sker, selv om der fortsat kører flere biler over broerne, for væksten i brugen er halveret i forhold til sidste år, skriver business.dk.

 

Adm. direktør i Sund & Bælt, Leo Larsen, siger, at halvårsresultatet er et overskud på 44 millioner kroner før reguleringer og skat, hvilket svarer til forventningerne, men man frygter at den økonomiske udvikling vil dæmpe væksten i andet halvår yderligere og påvirke årsresultatet.

 

Brugerne skal dog ikke, ifølge Fyns Amts Avis, frygte højere brotakster foreløbig.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.