Kontrakt på færgerute til Bornholm

mols linienMols-Linien har nu underskrevet kontrakten om at overtage færgebetjeningen til og fra Bornholm fra september 2018.

Adm. direktør i Mols-Linien Søren Jespersen er fåmælt om færgedriften: ”Vi skal bruge den kommende tid til at gå alle detaljer igennem med Transport- og Bygningsministeriet, siger han til dr.dk.

Samtidig skal Mols-Linien se på en række konkrete ønsker fra bornholmerne. Flere sætter spørgsmålstegn ved kapaciteten og manglende afgange midt på dagen i ydersæsonen.

Søren Jespersen: ”Der er ikke grund til at være urolig for, at der ikke er kapacitet nok. Vi driver et kommercielt rederi, hvor vi lever af at lytte til og tilpasse os kundernes ønsker, og vi skal også nok lytte til bornholmernes ønsker til sejlplanen”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.