Foto: Lalandia Billund

Lalandia Billund får vilde dyr

En ny, stor sandskulpturpark vil snart pryde, når man kommer til Lalandia i Billund. Den nye attraktion åbner allerede til maj, og temaet vil være vilde dyr.

I den kommende sommersæson vil turister til Lalandia i Billund blive mødt af vilde dyr på et areal uden for det store og populære badeland.

Man skal imidlertid ikke frygte at blive offer for et af rovdyrene, for de vil alle sammen blive ’født’ af en ordentlig bunke sand. Lalandia har nemlig fået byggetilladelse til at opføre en ny sandskulpturpark på et grønt område foran selve den store Lalandia-bygning.

”Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores nye attraktion, som kommer til at tilføre Lalandia et nyt og spændende element. Sandskulpturparken kommer til at ligge i tilknytning til vores nye Espresso House, der åbnede sidste år, og dermed får vi yderligere aktiveret vores udendørs område,” siger Jan Harrit, der er administrerende direktør i Lalandia.

Europæiske kunstnere
Hvis alt går efter planen, vil arbejdet med at opføre den nye attraktion begynde snarest. Sandskulpturerne vil blive udformet af europæiske kunstnere, der inden for de kommende måneder ankommer til Billund for at give kunstigt liv til de vilde dyr.

Temaet i år er vilde dyr, men sandskulpturerne vil fra år til år få et nyt tema. Det er derfor udelukkende i 2018, at man skal besøge Lalandia i Billund, hvis man vil sige hej til løver, gorillaer eller næsehorn, inden man bevæger sig videre ind i universet af vandrutsjebaner og bassiner.

Lalandia Billund blev åbnet i april 2009 og er 100 procent ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S, der også står bag fodboldklubben FC København. Hovedattraktionen i Lalandia Billund er et 10.000 kvadratmeter stort vandland med plads til 2.000 gæster.

 

Relaterede artikler:

Lalandia Billund åbnet

Parken har planer om Lalandia 3

Planer om Lalandia i Sverige