Foto: Lalandia Billund

Lalandia Billund får vilde dyr

En ny, stor sandskulpturpark vil snart pryde, når man kommer til Lalandia i Billund. Den nye attraktion åbner allerede til maj, og temaet vil være vilde dyr.

I den kommende sommersæson vil turister til Lalandia i Billund blive mødt af vilde dyr på et areal uden for det store og populære badeland.

Man skal imidlertid ikke frygte at blive offer for et af rovdyrene, for de vil alle sammen blive ’født’ af en ordentlig bunke sand. Lalandia har nemlig fået byggetilladelse til at opføre en ny sandskulpturpark på et grønt område foran selve den store Lalandia-bygning.

”Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores nye attraktion, som kommer til at tilføre Lalandia et nyt og spændende element. Sandskulpturparken kommer til at ligge i tilknytning til vores nye Espresso House, der åbnede sidste år, og dermed får vi yderligere aktiveret vores udendørs område,” siger Jan Harrit, der er administrerende direktør i Lalandia.

Europæiske kunstnere
Hvis alt går efter planen, vil arbejdet med at opføre den nye attraktion begynde snarest. Sandskulpturerne vil blive udformet af europæiske kunstnere, der inden for de kommende måneder ankommer til Billund for at give kunstigt liv til de vilde dyr.

Temaet i år er vilde dyr, men sandskulpturerne vil fra år til år få et nyt tema. Det er derfor udelukkende i 2018, at man skal besøge Lalandia i Billund, hvis man vil sige hej til løver, gorillaer eller næsehorn, inden man bevæger sig videre ind i universet af vandrutsjebaner og bassiner.

Lalandia Billund blev åbnet i april 2009 og er 100 procent ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S, der også står bag fodboldklubben FC København. Hovedattraktionen i Lalandia Billund er et 10.000 kvadratmeter stort vandland med plads til 2.000 gæster.

 

Relaterede artikler:

Lalandia Billund åbnet

Parken har planer om Lalandia 3

Planer om Lalandia i Sverige

x

Læs Også

Internationale roser til Noma

Internationale medier svømmer over med stjerner til det nye Noma – ”Jeg lærte at sætte pris på søpølse, myrer og dansk design”.

Danmark tjener 50 milliarder kroner på turister

Dansk turisme vil i år for første gang passere 50 milliarder kroner i omsætning fra udenlandske besøgende, viser ny analyse fra Dansk Industri. Arbejdsgiverforeningen bekymrer sig over mangel på overnatningskapacitet i højsæsonen.

’Badepunkt’ viser vej til naturoplevelser ved vandet

Selv om det er årets koldeste dag, har Friluftsrådet valgt den til at præsentere nyheden ’Badepunkt’, som er Friluftsrådets nye kystflag, som markerer hvor, man kan bade og få særlige naturoplevelser ved vandet.

Legoland klar til 50 års jubilæum

Jyllands største turistattraktion fejrer i år sin runde fødselsdag med endnu en udvidelse af forlystelsesparken ved Billund, der sidste år omsatte for 700 millioner kroner.

Regeringens store kystprojekt halter

Flere af de prestigefyldte turismeprojekter i vandkanten er droppet, og finansieringen af de øvrige er fortsat usikker.

Michelin fylder ikke meget i restaurantregnskabet

”Et lighedstegn mellem omsætningen i de danske Michelin-restauranter svarer til at sammenligne med synligheden af Ferrari i den danske bilpark,” siger brancheekspert.