Martin Jørgensen er klar med sit rejsebureau My Way Travel, der tilbyder fodboldrejser med bus eller fly i Europa. Foto: My Way Travel.

Landsholdsspiller åbner rejsebureau

På landsholdet nåede fodboldspilleren Martin Jørgensen 102 landskampe. Nu prøver han lykken med eget rejsebureau – på samme adresse i Aarhus som familiefirmaet De Graa Busser.

”Jeg er ikke kun født med fodbold i blodet. Busser og rejser fyldte meget i mit barndomshjem. Min oldefar, Laurits, startede firmaet de graa busser i 1920 i Rønde, siden er det gået i arv, og nu er det endelig blevet min tur til at sidde ved rattet i familiens firma,” skriver Martin Jørgensen i velkomsten på hjemmesiden for sit nye rejsebureau, My Way Travel.

Med rejsebureauet vil han forene sine to passioner, fodbold og rejser, hedder det. ”I mine mange år i fodboldens verden har jeg opbygget talrige kontakter så jeg har mulighed for at skabe nogle helt specielle oplevelser,” står der på hjemmesiden.

42-årige Martin Jørgensens karriere som seniorspiller begyndte i Aarhus-klubben AGF, hvor han i dag er talentchef. Fra 1997 til 2010 spillede han i de italienske klubber Udinese og Fiorentina inden han sluttede karrieren i AGF. I alt blev det til 102 landskampe på det danske A-landshold og 12 scoringer – og ingen gule eller røde kort.

Bus bus og fly
My Way Travel har officiel premiere til efteråret – turene går med bus eller fly til fodboldkampe i blandt andet Tyskland, Italien, England og Spanien, skriver Jyllands-Posten.

”My Way Travel er meget andet end fodboldrejser. Vi har, takket være min far Morten, over 40 års erfaring i at skræddersy grupperejser. Derfor kan vi i Cool Company, som vi kalder vores gruppe- og virksomhedsrejser, tilbyde alle former for rejser til små og store grupper,” oplyser rejsebureauet og tilføjer, at Martin Jørgensen selv deltager i planlægningen af de enkelte ture, for at garantere, at indholdet er i top.

Martin Jørgensens rejsebureau vil udbyde fire typer rejser, ture for de helt små fodboldfans, weekendture for voksne fans, grupperejser, hvor de rejsende møder kendte tidligere fodboldspillere, og virksomhedsrejser, der dog ikke behøver at være fodboldrelaterede.

”Jeg er vokset op med busser og har vasket busser, så længe jeg kan huske,” siger Martin Jørgensen til Jyllands-Posten – han overtog for fire år siden familieforetagendet, De Graa Busser – der har samme adresse i Aarhus som My Way Travel.

”Men My Way Travel appellerer til et helt andet publikum, end vi har i De Graa Busser, hvor vi primært har rejser til pensionister,” siger han.

Relaterede artikler:

Rejsebureau ændrer navn

Den helt rigtige hotelsuite for ægte fodboldfans

Stort charterbureau i samarbejde med Brøndby IF