Lavpristilbud på krydstogter

Krydstogtsæsonen i år kommer aldrig rigtigt op i de samme højder for arrangører og rederier som ventet. Dertil har ikke mindst de yderst uheldige omstændigheder med Costa Concordia trukket i den forkerte retning. Nu meldes om normale bookingtilstande til vinter og næste sommer. Om det så også er til helt normale priser, er et spørgsmål.

 

I hvert fald kan forbrugerne fortsat gøre fund. Således hos Royal Caribbean Cruise, som på to afgange den 13. og 20. oktober opgraderer frit fra indvendig kahyt til udvendig med balkon på Liberty of The Seas. Det er et af rederiets største og flotteste skibe til en pris på 5.335 kr.pro persona. På et cruise i september med samme skib og samme rute er prisen ca. 13.000 kr. med flybillet. Alt andet lige ligner det halv pris, oven i købet i den danske efterårsferie.

 

Forleden kunne Scandinavia Cruise Center tilbyde ”gratis” flybillet retur til Fjerne Østen til et cruise med Azamara – også fra RCCL. Til gengæld så der ikke ud til at være rabat på selve krydstogtet. Alligevel en nedsættelse på 7.000-8.000 kr. i forhold til den samlede normalpris. Det siger en hel del om prisudviklingen netop nu.

Skrevet af Ejvind Olesen