Legoland i Billund er blandt de danske forlystelsesparker som også dette efterår byder på halloween. Pressefoto: Legoland Billund.

Legoland har nyt monstertema og levende monstre

Frem til 30. oktober byder Legoland i Billund, Danmarks tredjestørste turistattraktion, på årets halloween-sæson med nyt monstertema, en ny monster 4D-film og monstertricks i Scary School.

Sidste år tiltrak halloween-perioden hos medlemmerne af Foreningen for Forlystelsesparker i Danmark 650.000 gæster. I år er blandt andet Bakken, BonBon-Land, Djurs Sommerland Fårup Sommerland, Tivoli og Tivoli Friheden i Aarhus klar med en ny ombæring halloween.

Det samme er Legoland i Billund, der i går, lørdag, åbnede sin halloween-sæson. Danmarks tredjestørste turistattraktion gad ikke oplyse sit estimerede besøgstal til 2022-versionen af VisitDenmarks attraktionsliste, men Legoland har i årevis meddelt, at man har over 1,7 millioner årlige gæster. Det rækker til tredjepladsen, kun overgået at Tivoli og Dyrehavsbakken.

Ved indgangen til Legolands nye halloween-aktivitet,  Monster Mansion, møder gæsterne den onde heks, som vogter sin boblende heksekedel og leder gæsterne ind i den nye monsteraktivitet, oplyser Legoland i en pressemeddelelse.

“Monster Mansion er den helt store nyhed til halloween i år i Legoland. I Monster Mansion har vi sammen med danske Dystopia Entertainment, udviklet en helt ny attraktion med levende monstre. Det giver ”garanti” for, at man bliver overrasket og lidt skræmt undervejs,” forudser Stine Hegelund Ingemann Thomsen, varemærkechef og ansvarlig for events i Legoland, i pressemeddelelse fra Legoland.

Monstermåltid
Igennem hele halloweenperioden i Legoland kan de besøgende gå på Brick Street, der er blevet forvandlet til Monster Street. Her kan gæsterne blandt andet opleve den nye 4D-film ”The Great Monster Chase”, bygge monstre af LEGO-klodser og møde mange monstre.

”Monster Street er fyldt med aktiviteter for hele familien. Her kan man i Scary School lære at opføre sig som et monster, spise et monstermåltid, bygge sit eget LEGO-monster og gå på digital monsterjagt,” siger Stine Hegelund Ingemann Thomsen.

Udover nye aktiviteter, byder halloween i Legoland på den klassiske Brick or Treat aktivitet, og hele parken er pyntet med masser af græskar og halloweendekorationer.

Bag verdens foreløbig ni Legolande står det britiske underholdningsimperium Merlin Entertainments, primært ejet af pengetanken Kirkbi, der kontrolleres af Lego-familien, Kirk Kristiansen. De to andre medejere af Merlin er den amerikanske kapitalfond Blackstone og den canadiske pensionskasse CPPIB.

 

Relaterede artikler:

Freakshow og rædselskabine hos Tivoli Friheden

Ny direktør for tre danske overnatningssteder

Her er destinationsselskabernes største attraktioner