Legoland i Billunds nye riddershow byder på lansekamp på hesteryg, sværdfægtning og stunts. PR-foto: Legoland.

Legoland sadler op til dagligt riddershow

Danmarks tredjestørste turistattraktion har netop haft premiere på et af sæsonens nye højdepunkter: op til tre gange om dagen kan publikum overvære riddershowet Battle of the Brick.

Gæsterne som overværer Battle of the Brick (det engelske ord for en klods som i Legoklods) kan vælge side på træbænkene i arenaen i Billund ud fra, om de vil støtte de røde eller hvide riddere – og så ellers heppe på de to hold.

Klik for stort format. Battle of the Brick udspiller sig hver dag i Legoland til 17. august. Ridderne sadler op to gange dagligt på hverdage – og tre gange i weekender og sommerferien. PR-foto fra Legoland.

Battle of the Brick udspiller sig hver dag frem til den 17. august. Ridderne sadler op til kamp to gange dagligt på hverdage – og tre gange i weekender og sommerferien.

”Vi har glædet os til at vise gæsterne vores nye riddershow med lansekamp på hesteryg, sværdfægtning og seje stunts,” siger Pernille H. Steffensen, eventchef i Legoland og tilføjer:

”Det har været fantastisk at opleve gæsternes reaktioner på showet, de har taget rigtig godt imod det. Så det er bestemt en god start.”

Plottet i Battle of the Brick er, at Kongen har sendt bud efter rigets mægtigste riddere til et slag om det eftertragtede Lego trofæ, oplyser Legoland.

Klik for stort format. Det ser til tider dramatisk ud når ridderne slås i Legoland – men det er et show for hele familien, så alt ender godt. PR-foto: Legoland.

”Battle of the Brick er en rigtig familieaktivitet med ridderstemning når ægte heste i lansekamp og en dyst mellem rødt og hvidt hold fylder arenaen,” siger Legolands eventchef, Pernille H. Steffensen.

Enkelte tilskuere får endda en større rolle, da ridderne til hvert show får brug for hjælp fra en familie, der skal indtage kongelogen og hjælpe med at holde styr på pointene i dysten.

Legoland fik også nyt hotel
Mens Battle of the Brick er den største underholdningsmæssige nyskabelse i årets Legoland-sæson, har Danmarks tredjestørste turistattraktion – kun overgået af Tivoli og Dyrehavsbakken – også fået endnu et hotel fra i år.

Legoland Castle Hotel har over 700 sengepladser på sine 142 Lego-tematiserede værelser. Hotellet til over 200 millioner kroner, Legoland Billunds hidtil største investering, er nabo til det eksisterende Hotel Legoland i Billund med 223 værelser.

Administrerende direktør for Legoland Billund siden 2014, Christian Woller, sagde for nylig til STANDBY.dk, at gennemsnitsprisen på et værelse på Legoland Castle Hotel bliver ”et par tusinde kroner” og at det nye hotel på årsbasis forventes at byde velkommen til ”flere hundredetusinde” overnattende gæster.

Legoland Castle Hotel vil ikke være åbent hele året, men primært følge Legoland, der typisk er åbent fra før påske til starten af november, altså et stykke efter skolernes efterårsferie.

Relaterede artikler:

Legoland klart med nyt hotel

Legoland til Sydkorea

Lille fremgang for Danmarks 50 største attraktioner