Lej en aftenbil hos Budget

Budget har nu i alt 18 udlejningsstationer fordelt over hele landet og er dermed repræsenteret i landets centrale store og mellemstore byer samt i lufthavnene. 

 

Aftenbilen er et nyt produkt i branchen, der giver mulighed for at leje bil på hverdagsaftner til reduceret pris. Den koster 295 kr. uanset hvilken bil, man får tildelt, og når bilen er hentet efter kl. 15.45, skal den først være tilbage på Budget-stationen næste morgen kl. 8.00.

 

”Vi ved, at mange af vores kunder har savnet muligheden for at kunne leje en bil billigt i hverdagen til de mere impulsive eller praktiske ture. Aftenbilen giver mulighed for at være impulsive i hverdagen og tage i Ikea, køre en tur til vandet eller i skoven, uden at skulle tænke på bustider eller togafgange,” siger Philip Schack, Country Manager, Danmark. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.