Lokkemad for amerikanere på krydstogt

krydstogt-Allure-of-The-Seas-storebælt

Frem til 10. marts sætter Royal Caribbean priserne for krydstogter i Europa til sommer ned med 50 procent og giver rabat om bord i tilgift. Det kan der kun være to grunde til. Enten politiske uroligheder eller fejlkalkulation.

Enten har amerikanerne tabt lysten til krydstoger i Europa på grund af den megen urolighed, de konstant hører om, eller også har Royal Caribbean sat prisniveauet for højt på skibene i Europa i forhold til i Caribien.

Det er oplagt, at gældskrise i Grækenland, uroligheder i Ukraine og Rusland, terroraktioner i Paris og København, ikke just virker befordrende på amerikanerne for en rejse til Europa i år. Imidlertid er dollaren steget med næsten 20 procent siden i fjor. Det skulle trække den anden vej.

Når Royal Caribbean som verdens næststørste krydstogtsrederi nu tilbyder 50 procent rabat på alle programpriser på krydstogter i Europa (for amerikanere og canadier) så er der noget galt.

Det er ret oplagt at tro, at RCCL`s  regnedrenge  igen har kalkuleret forkert hjemme i hovedsædet i Miami. Det kan bedst illustreres ved en sammenligning mellem verdens to største krydstogtskibe, som begge tilhører RCCL. De har samme størrelse (op til 6.000 passagerer) og samme faciliteter.

Prisen på Allure of The Seas en uge i Middelhavet er ca. dobbelt så dyr som Oasis of The Seas for en tilsvarende tur i Caribien. Det holder bare ikke, og nu kommer resultatet.

Især hvis de samme tendenser ikke viser sig hos konkurrerende selskaber.

 

 

 

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.