Her er loungerne i Københavns Lufthavn

Oversigt over de nuværende syv lounger i Københavns Lufthavn – den 8., PrimeClass, nederst til højre, åbner i anden halvdel af næste måned.

LUFTFART: I dag åbner den 7. lounge i lufthavnen, i anden halvdel af december åbner endnu én. Op mod 6.000 passagerer er dagligt gæster i lufthavnens snart otte lounger.

Hver tredje gæst i Københavns Lufthavns lounges er ferierejsende, siger lufthavnen og peger på, at den tendens forventes at stige. Derfor får lufthavnen i år tre nye lounges.

I marts i år åbnede den 850 m2 store Eventyr Lounge i Finger C ved gate C 26, drevet af handlingselskabet Menzies Aviation og med 200 pladser – samt bl.a. mulighed for at tage et bad.

Loungen er dog ikke forbeholdt rejsende på business class. Der kan købes adgang for 250 kr.

I dag, tirsdag, åbner den nye Atelier Relaxium ved Finger A, og i anden halvdel af december slår Primeclass Lounge ved Finger D dørene op. Begge de nye lounges tilbyder walk-in til passagerer, der ikke automatisk har adgang via deres flybillet.

“Tiderne har ændret sig. Lounges er ikke længere kun for business class- og forretningsrejsende. I dag kan man købe sig adgang til de fleste lounges. Det betyder, at hver tredje loungegæst i dag er ferierejsende,” siger kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard.

Når tyrkiske TAV Operation Services til december åbner sin Primeclass Lounge i Københavns Lufthavns bliver det selskabets lufthavnslounge nummer 57. Samlet har TAV-loungerne over fire millioner passagerer hvert år. Primeclass Loungen i Københavns Lufthavn får plads til 61 gæster. Der kan købes adgang for 229 kroner.

Otte lounger i Københavns Lufthavn
Med de to nye lounges har de rejsende i Københavns Lufthavn snart otte lounges at vælge imellem: De to Aviator Lounges, Aspire Lounge og Atelier Lounge i Terminal 2, SAS Lounge i Terminal 3 og Eventyr Lounge og Primeclass Lounge efter paskontrollen i Terminal 3. Derudover ligger der en Regus Business Lounge i Terminal 3 før sikkerhedskontrollen.

Hvis flybilletten ikke giver adgang, kan man for 150 til 250 kroner købe sig walk-in adgang.

Inden de tre loungeåbninger i år havde Københavns Lufthavn fem lounger: Aspire Lounge, Aviator Lounge, CPH Apartment, SAS Gold Lounge og SAS Lounge, sidstnævnte er lufthavnens største.

Relaterede artikler:

Hellere teknologi end lounge på erhvervsrejsen

Københavns Lufthavn får to nye lounger

Emirates opgraderer sin flyvende bar og lounge