Luftfarten i fokus hele ugen

SAS CRJ 900 NextGen aalborg lufthavnVOR EGEN VERDEN: Det var luftfart og flyselskaber, som stjal billedet i sidste uge på standby.dk med SAS og Ryanair i front.

Nyheden om, hvor mange fra SAS, som får tilbud om at bliver overflyttet til Cimber-skallen efter 1. april, tog interessen her i webmagasinet i sidste uge. Først var det 100 kabineansatte, så blev det godt 200 med piloter, og nu ligner tallet godt 300. Vi følger naturligvis udviklingen løbende.

På andenpladsen kom nyheden om, hvor stort et million (milliardbeløb) Ryanair satser på sin base i København, når alle fire fly er i gang. Det var der mange, der ikke troede på, og kun fremtiden kan afgøre. Spændende bliver det da, både for branchen og forbrugerne.

På tredjepladsen fulgte status fra ferieudstillingen i Forum. En ny start i en ny hal, som det så ud til, at både udstillere og publikum var godt tilfreds med, selv om gabet i størrelse mellem København og Herning, når man taler rejseudstilling, blev endnu mere markant.

Top 10 så således ud: 1. Over 100 ansatte overflyttes til Cimber, 2. Ryanair satser milliarder i København, 3. Succes for første ferieudstilling i Forum, 4. Utroligt med bedre mad i amerikanske fly (klumme), 5. Thailand håber på russerne, 6. Kronprins Frederik fik første tur i Dreamliner, 7. Dansker i spidsen for Kuoni, 8. Alitalia i nyt look og 10. Flypassager fik sko i hovedet.