Quality Airport Hotel Dan med 240 værelser ved Københavns Lufthavn skal renoveres for tæt på 40 millioner kroner. Foto: Core Hospitality.

Lufthavnshotel får ny direktør og opgraderes for millioner

Et af de tre hoteller tæt på Københavns Lufthavn har netop fået ny direktør – Quality Airport Hotel Dan skal nu istandsættes for millioner.

Et af de tre ældre hoteller ved Københavns Lufthavn, trestjernede Quality Airport Hotel Dan med 240 værelser, skal renoveres for tæt på 40 millioner kroner. Pengene kommer primært fra bygningens ejer, den svenske hotelejendomsinvestor Midstar. Resten leveres fra operatøren siden maj i år, Core Hospitality, et datterselskab under danske Zleep Hotels.

Det oplyser administrerende direktør for og ejer af Zleep Hotels, Peter Haaber, til STANDBY.dk

”Quality Airport Hotel Dan står foran en spændende proces; det er et hotel i et marked med masser af konkurrence, også fra tre nye hoteller på vej i området. Derfor iværksætter vi nu en stor renovering, hvor hele hotellet bliver totalt renoveret, det gælder værelserne, herunder badeværelser, konferencedelen og alt andet,” siger Peter Haaber og tilføjer:

”Jeg vil ikke sige, at Core Hospitality overtager misligholdte hoteller, men det kan være hoteller, hvor der er underinvesteret og hvor der derfor skal gøres noget for at bringe dem op til standard.”

Sanne Færgsted er ny direktør for Quality Airport Hotel Dan tæt på Københavns Lufthavn. Foto: Core Hospitality.

Ny hoteldirektør
Core Hospitality, der også driver Hotel Marina i Vedbæk nord for København og til marts næste år åbner et Moxy Marriott-hotel i Københavns Sydhavn, har netop udnævnt den nye direktør for Quality Airport Hotel Dan.

Det bliver Sanne Færgsted, der efter et halvt år som area manager hos Zleep Hotels flyttes til søsterorganisationen, Core Hospitality.

Sanne Færgsted har ifølge Core Hospitality en solid baggrund i og forståelse for hele forretningen. Desuden har hun foruden sin tid i Zleep Hotels også mange års erfaring fra servicefaget.

Sanne Færgsted bliver ny direktør på Quality Airport Hotel Dan efter Jesper Olesen. Han er i stedet fra denne måned udnævnt til direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport, der indtil sidste år var Hilton Copenhagen Airport. På Clarion-hotellet ved lufthavnen kommer Jesper Olesen ind i stedet for svenske Miri Sumiq, der skal stå i spidsen for det kommende Choice-hotellet Clarion SeaU i Helsingborg.

Flere lufthavnshoteller på vej
Quality Airport-hotellet er sammen med Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel med 295 værelser og Clarion Hotel Copenhagen Airport med 383 værelser de tre hoteller tættest ved Københavns Lufthavn.

Men yderligere tre er på vej. Størst bliver Comfort Hotel Copenhagen Airport som nabo til det tidligere Hilton Copenhagen Airport, der sidste år blev overtaget af norske Nordic Choice Hotels. Comfort er ligesom Quality et varemærke hos Nordic Choice – det nye lufthavnshotel åbner i 2020 med 619 værelser.

I 2021 bliver Scandic Copenhagen Airport klar med 357 værelser – og på et endnu ikke oplyst tidspunkt åbner Gefion Group i Kastrup-området nyt hotel med op til 400 værelser tæt på metrostationen Femøren, der er to stop fra lufthavnens metrostation.

Relaterede artikler:

Nyt Marriott-hotel til København

Lufthavnshotel får ny forpagter

Lavpriskæde får nyt hotel ved København