Herman K Lobby. Foto: Brøchner Hotels.

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

”Med Hotel Herman K er det vores ambition at løfte barren og sætte nye standarder. Vi ønsker at give en unik og fuldendt oplevelse”, siger Karim Nielsen, administrerende direktør i Brøchner Hotels.

For at opnå det, har man indgået et strategisk partnerskab med toprestauranten Kadeau, som skal løfte den samlede hoteloplevelse i København, når dørene til boutique hotelkædens nye 5-stjernede Hotel Herman K åbner til juni.

Brøchner Hotels åbner kædens første femstjernede luksus boutique hotel i den gamle transformerstation på Bremerholmen i København. Hotellet skal være en design- og konceptmæssig oplevelse ud over det sædvanlige. En arkitektonisk sammensmeltning, hvor kulturhistorie møder moderne standarder og innovation i hjertet af den danske hovedstad over for Magasin.

Astronomisk forkælelse
Derfor har det været vigtigt for Brøchner Hotels at finde en restauratør, der afspejler den høje standard, så hotellets gæster og lokale københavnere kan se frem til unikke madoplevelser og gastronomisk forkælelse i den tre etagers restaurant, der skal drives af folkene bag toprestauranten Kadeau, som netop har sikret to Michelin-stjerner til restauranten på Christianshavn.

Partnerskabet er et led i Brøchner Hotels ambition om at styrke København som en attraktiv by og destination. ”Vi arbejder målrettet på at sætte København på verdenskortet og skabe unikke hoteloplevelser af international karakter, der er integreret i lokalområdet. Vi er stolte over samarbejdet med Kadeau, og vi glæder os til sammen at skabe et sted, der kan tiltrække gæster fra ind- og udland, og som også københavnerne vil benytte sig af,” siger Karim Nielsen.

Om konceptet for den kommende restaurant fortæller Kadeaus køkkenchef og medejer Nicolai Nørregaard: ”Vi har længe flirtet med Brøchner Hotels og glæder os meget til samarbejdet. Vi deler de samme værdier og stræber begge efter at skabe nye, unikke gæsteoplevelser, som løfter standarden. Vores mål er at skabe et sted for alle med vores særlige Kadeau-ånd, hvor stemningen er i top, og maden emmer af kvalitet og gode råvarer”.

Hotel Herman K åbner til juni med 31 værelser og suiter.

Endnu et boutique-hotel på vej
Brøchner Hotels er Danmarks førende boutique hotelkæde. Med i alt 367 værelser fordelt på fire boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria – alle i København – driver Brøchner Hotels anderledes hoteller.

En del af Brøchner Hotels’ strategi er at transformere byen. Derfor åbnes de næste år nye luksus boutique hoteller i ubenyttede bygninger. Til juni åbner det 5-stjernede Hotel Herman K i den gamle transformerstation på Bremerholm.

Året efter åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4-stjernet boutique hotel i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 156 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse.

Kadeau København ligger i Wildersgade på Christianshavn og fik i 2013 sin første Michelin-stjerne. I 2018 fik Kadeau stjerne nummer to. Kadeau København blev åbnet i november 2011, da ejerne af gourmetrestauranten Kadeau Bornholm, Rasmus Kofoed og Nicolai Nørregaard, sammen med Magnus Høegh Kofoed og Theis Brydegaard åbnede en filial af Kadeau i København med lokaler i Sorte Hest på Vesterbro.

Året efter var lokalerne blevet for små, og restauranten flyttede til Wildersgade. I 2016 fik også Kadeau Bornholm sin første stjerne i den berømte guide og 19. februar 2018 fik Kadeau København for første gang to stjerner i Michelinguiden.

 

Relaterede artikler:

Brøchner Hotels udlejer gennem Airbnb

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Hostelovernatning på boutiquehotel