Herman K Lobby. Foto: Brøchner Hotels.

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

”Med Hotel Herman K er det vores ambition at løfte barren og sætte nye standarder. Vi ønsker at give en unik og fuldendt oplevelse”, siger Karim Nielsen, administrerende direktør i Brøchner Hotels.

For at opnå det, har man indgået et strategisk partnerskab med toprestauranten Kadeau, som skal løfte den samlede hoteloplevelse i København, når dørene til boutique hotelkædens nye 5-stjernede Hotel Herman K åbner til juni.

Brøchner Hotels åbner kædens første femstjernede luksus boutique hotel i den gamle transformerstation på Bremerholmen i København. Hotellet skal være en design- og konceptmæssig oplevelse ud over det sædvanlige. En arkitektonisk sammensmeltning, hvor kulturhistorie møder moderne standarder og innovation i hjertet af den danske hovedstad over for Magasin.

Astronomisk forkælelse
Derfor har det været vigtigt for Brøchner Hotels at finde en restauratør, der afspejler den høje standard, så hotellets gæster og lokale københavnere kan se frem til unikke madoplevelser og gastronomisk forkælelse i den tre etagers restaurant, der skal drives af folkene bag toprestauranten Kadeau, som netop har sikret to Michelin-stjerner til restauranten på Christianshavn.

Partnerskabet er et led i Brøchner Hotels ambition om at styrke København som en attraktiv by og destination. ”Vi arbejder målrettet på at sætte København på verdenskortet og skabe unikke hoteloplevelser af international karakter, der er integreret i lokalområdet. Vi er stolte over samarbejdet med Kadeau, og vi glæder os til sammen at skabe et sted, der kan tiltrække gæster fra ind- og udland, og som også københavnerne vil benytte sig af,” siger Karim Nielsen.

Om konceptet for den kommende restaurant fortæller Kadeaus køkkenchef og medejer Nicolai Nørregaard: ”Vi har længe flirtet med Brøchner Hotels og glæder os meget til samarbejdet. Vi deler de samme værdier og stræber begge efter at skabe nye, unikke gæsteoplevelser, som løfter standarden. Vores mål er at skabe et sted for alle med vores særlige Kadeau-ånd, hvor stemningen er i top, og maden emmer af kvalitet og gode råvarer”.

Hotel Herman K åbner til juni med 31 værelser og suiter.

Endnu et boutique-hotel på vej
Brøchner Hotels er Danmarks førende boutique hotelkæde. Med i alt 367 værelser fordelt på fire boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria – alle i København – driver Brøchner Hotels anderledes hoteller.

En del af Brøchner Hotels’ strategi er at transformere byen. Derfor åbnes de næste år nye luksus boutique hoteller i ubenyttede bygninger. Til juni åbner det 5-stjernede Hotel Herman K i den gamle transformerstation på Bremerholm.

Året efter åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4-stjernet boutique hotel i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 156 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse.

Kadeau København ligger i Wildersgade på Christianshavn og fik i 2013 sin første Michelin-stjerne. I 2018 fik Kadeau stjerne nummer to. Kadeau København blev åbnet i november 2011, da ejerne af gourmetrestauranten Kadeau Bornholm, Rasmus Kofoed og Nicolai Nørregaard, sammen med Magnus Høegh Kofoed og Theis Brydegaard åbnede en filial af Kadeau i København med lokaler i Sorte Hest på Vesterbro.

Året efter var lokalerne blevet for små, og restauranten flyttede til Wildersgade. I 2016 fik også Kadeau Bornholm sin første stjerne i den berømte guide og 19. februar 2018 fik Kadeau København for første gang to stjerner i Michelinguiden.

 

Relaterede artikler:

Brøchner Hotels udlejer gennem Airbnb

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Hostelovernatning på boutiquehotel

 

 

x

Læs Også

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.

Kendt hotel blev større

”Lavprisselskaberne fra Aalborg Lufthavn er blandt vores største konkurrenter,” siger direktøren for berømte Ruths Hotel i Gammel Skagen, der netop har fået seks nye værelser.

Ishockey-VM var navnlig godt for midtjyske hoteller

De danske hoteller havde i maj et rekordhøjt antal overnatninger – navnlig båret frem af VM i ishockey i Herning og København. Også fremgang på feriecentre, campingpladser, vandrerhjem og lystbådehavne

Scandic får nyt lufthavnshotel

I 2021 åbner nyt hotel med 222 værelser ved Gøteborgs lufthavn; det skal drives af Scandic der også er på vej med stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Tidligere Trump-hotel solgt til Qatar

Berømte 5-stjernede Plaza Hotel i New York har igen skiftet ejer; denne gang er køberen et selskab fra Qatar. En af hotellets tidligere ejere var Donald Trump.